притисни ентер »

Десет години во еден час: Неверојатна снимка од Сонцето (ВИДЕО)

Десет години во еден час: Неверојатна снимка од Сонцето (ВИДЕО)

Десет години во еден час: Неверојатна снимка од Сонцето (ВИДЕО) Како дел од 10-тиот роденден на опсерваторијата за соларна динамика, НАСА објави неверојатна снимка за Сонцето, која го прикажува животот на нашата sвезда во текот на десет години во еден час од таканареченото „тајм лапс“ видео. Видеото е составено од голем број фотографии на Сонцето,

Промените на Сонцето: Десет години во шеесет минути (ВИДЕО)

Промените на Сонцето: Десет години во шеесет минути (ВИДЕО)

ФУТУРАМА Промените на Сонцето: Десет години во шеесет минути (ВИДЕО) 3 минути 0 0 Десет години на Земјата е едно, а на ѕвездата стара околу 4,6 милијарди години нешто сосема друго. Сепак, секоја деценија на Сонцето е преполна со турбуленти настани и силовити промени, што најдобро се гледа во time-lapse видеото, кое го направиле експертите од Solar

Промените на Сонцето: Десет години во шеесет минути (ВИДЕО)

Промените на Сонцето: Десет години во шеесет минути (ВИДЕО)

Десет години на Земјата е едно, а на ѕвездата стара околу 4,6 милијарди години нешто сосема друго. Сепак, секоја деценија на Сонцето е преполна со турбуленти настани и силовити промени,… Текстот Промените на Сонцето: Десет години во шеесет минути (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Промените на Сонцето: Десет години во шеесет минути (ВИДЕО) appeared