притисни ентер »

Членот на СДСМ Карапејовски: СДСМ во 2017 велеа дека не треба да се гласа за Касами и Беса, во 2020 убедуваат во Тетово гласачите да гласаат за Касами

Членот на СДСМ Карапејовски: СДСМ во 2017 велеа дека не треба да се гласа за Касами и Беса, во 2020 убедуваат во Тетово гласачите да гласаат за Касами

Членот на СДСМ Карапејовски: СДСМ во 2017 велеа дека не треба да се гласа за Касами и Беса, во 2020 убедуваат во Тетово гласачите да гласаат за Касами Бобан Карапејовски од СДСМ преку свој статус на Фејсбук пишува дека СДСМ додека во 2017 тврдело да не се гласа за Касами бидејќи Беса била исламска и фундеманталистичка партија, оваа година бараат да

Што велеше СДСМ во 2017 за Касами

Што велеше СДСМ во 2017 за Касами

На локалните избори во 2017 г. СДСМ во Тетово велеше дека не треба да се гласа за Биљал Касами и за Беса, зашто биле финансирани од сомнителни извори и биле исламски фундаменталисти, потсети магистер Бобан Карапејовски, долгогодишен член на СДСМ. На локалните избори во 2017 г. СДСМ во Тетово велеше дека не треба да се гласа за Биљал Касами и за Беса,

Ти гласаш за Биљал Касами

Ти гласаш за Биљал Касами

Ете, полека ама сигурно, работите излегуваат на виделина. Сега нема потреба никој да ви раскажува и да ве убедува каква власт, и какви луѓе во таа власт имаме. И зошто треба да се гласа против оваа власт, без оглед дали порано сте гласале за СДСМ или за ВМРО. Дали сте биле Шарени или сте биле патриоти, цената ја плаќаме сите. Како коронава што не убива,

Ти гласаш за Биљал Касами

Ти гласаш за Биљал Касами

Ете, полека ама сигурно, работите излегуваат на виделина. Сега нема потреба никој да ви раскажува и да ве убедува каква власт, и какви луѓе во таа власт имаме. И зошто треба да се гласа против оваа власт, без оглед дали порано сте гласале за СДСМ или за ВМРО. Дали сте биле Шарени или сте биле патриоти, цената ја плаќаме сите. Како коронава што не убива,

Ти гласаш за Биљал Касами

Ти гласаш за Биљал Касами

Ти гласаш за Биљал Касами Ете, полека ама сигурно, работите излегуваат на виделина. Сега нема потреба никој да ви раскажува и да ве убедува каква власт, и какви луѓе во таа власт имаме. И зошто треба да се гласа против оваа власт, без оглед дали порано сте гласале за СДСМ или за ВМРО. Дали сте биле Шарени или сте биле патриоти, цената ја плаќаме сите