притисни ентер »

А1 Македонија до корисниците што имаат сметки во Македонски пошти: Услугите може да се плаќаат онлајн

А1 Македонија до корисниците што имаат сметки во Македонски пошти: Услугите може да се плаќаат онлајн

А1 Македонија ги известува своите корисници дека како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард банка, нема да можат да ги вршат уплатите за своите сметки преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката. Сметките за услугите на А1 Македонија можат да бидат уплатени

А1 Македонија: По затворањето на Еуростандард банка, сметките може да се плаќаат онлајн, преку Мојот А1, во секој продажен салон и во останатите банки

А1 Македонија: По затворањето на Еуростандард банка, сметките може да се плаќаат онлајн, преку Мојот А1, во секој продажен салон и во останатите банки

А1 Македонија ги известува корисниците дека како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард банка, нема да можат да ги вршат уплатите за своите сметки преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката. Сметките за услугите на А1 Македонија можат да бидат уплатени онлајн,

А1 Македонија: По затворањето на Еуростандард банка, сметките може да се плаќаат онлајн, преку Мојот А1, во секој продажен салон и во останатите банки

А1 Македонија: По затворањето на Еуростандард банка, сметките може да се плаќаат онлајн, преку Мојот А1, во секој продажен салон и во останатите банки

Скопје, 14 август 2020 () – А1 Македонија ги известува корисниците дека како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард банка, нема да можат да ги вршат уплатите за своите сметки преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката. Сметките за услугите на А1 Македонија

А1 Македонија до корисниците што имаат сметки во Македонски пошти: Услугите може да се плаќаат онлајн

А1 Македонија до корисниците што имаат сметки во Македонски пошти: Услугите може да се плаќаат онлајн

А1 Македонија ги известува своите корисници дека како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард банка, нема да можат да ги вршат уплатите за своите сметки преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката. Сметките за услугите на А1 Македонија можат да бидат уплатени

Сметките на А1 може да се плаќаат во нивните салони, онлајн и во банка

Сметките на А1 може да се плаќаат во нивните салони, онлајн и во банка

А1 Македонија ги известува своите корисници дека како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард банка, нема да можат да ги вршат уплатите за своите сметки преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката. Сметките за услугите на А1 Македонија можат да бидат уплатени

Известување од А1 за плаќање сметки

Известување од А1 за плаќање сметки

А1 Македонија ги известува своите корисници дека како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард банка, нема да можат да ги вршат уплатите за своите сметки преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката. Сметките за услугите на А1 Македонија можат да бидат уплатени

А1 Македонија со соопштение до своите корисници во врска со новонастанатата состојба со Еуростандард банка

А1 Македонија со соопштение до своите корисници во врска со новонастанатата состојба со Еуростандард банка

А1 Македонија ги известува своите корисници дека како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард банка, нема да можат да ги вршат уплатите за своите сметки преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката. Сметките за услугите на А1 Македонија можат да бидат уплатени

А1 Македонија со известување до своите корисници за плаќање сметки

А1 Македонија со известување до своите корисници за плаќање сметки

– А1 Македонија ги известува своите корисници дека како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард банка, нема да можат да ги вршат уплатите за своите сметки преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката. Сметките за услугите на А1 Македонија можат да бидат уплатени

А1 Македонија: По затворањето на Еуростандард банка, сметките може да се плаќаат онлајн, преку Мојот А1, во секој продажен салон и во останатите банки

А1 Македонија: По затворањето на Еуростандард банка, сметките може да се плаќаат онлајн, преку Мојот А1, во секој продажен салон и во останатите банки

А1 Македонија ги известува корисниците дека како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард банка, нема да можат да ги вршат уплатите за своите сметки преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката. Сметките за услугите на А1 Македонија можат да бидат уплатени онлајн,

Известување за плаќање сметки

Известување за плаќање сметки

А1 Македонија ги известува своите корисници дека како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард банка, нема да можат да ги вршат уплатите за своите сметки преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката. Сметките за услугите на А1 Македонија можат да бидат уплатени

ПАНИКА: Сефовите во Еуростандард корисниците ќе ги испразнат откако ќе дојде стечајниот управник

ПАНИКА: Сефовите во Еуростандард корисниците ќе ги испразнат откако ќе дојде стечајниот управник

По информацијата дека е одземена дозволата на Еуростандард Банката, паника завладеа меѓу корисниците на сефови. Што ќе се случи со нив, дали и кога ќе може да си ги подигнат своите предмети од таму. Дел од граѓаните на земјава имаат оставено свои вредни предмети, накит, документи, хартии од вредност или пари сефовите на Еуростандард банка. Сепак Народна

ПАНИКА: Сефовите во Еуростандард корисниците ќе ги испразнат откако ќе дојде стечајниот управник

ПАНИКА: Сефовите во Еуростандард корисниците ќе ги испразнат откако ќе дојде стечајниот управник

По информацијата дека е одземена дозволата на Еуростандард Банката, паника завладеа меѓу корисниците на сефови. Што ќе се случи со нив, дали и кога ќе може да си ги подигнат своите предмети од таму. Дел од граѓаните на земјава имаат оставено свои вредни предмети, накит, документи, хартии од вредност или пари сефовите на Еуростандард банка. Сепак Народна

Корисниците на сефови во Еуростандард ќе си ги земат вредните предмети, откако ќе дојде стечајниот управник

Корисниците на сефови во Еуростандард ќе си ги земат вредните предмети, откако ќе дојде стечајниот управник

Корисниците на сефови во Еуростандард ќе си ги земат вредните предмети, откако ќе дојде стечајниот управник По информацијата дека е одземена дозволата на Еуростандард Банката, паника завладеа меѓу корисниците на сефови. Што ќе се случи со нив, дали и кога ќе може да си ги подигнат своите предмети од таму. Дел од граѓаните на земјава имаат оставено

КОРИСНИЦИТЕ НА СЕФОВИ ДА БИДАТ МИРНИ: Ќе си ги земат вредните предмети откако ќе почне со работа стечајниот управник

КОРИСНИЦИТЕ НА СЕФОВИ ДА БИДАТ МИРНИ: Ќе си ги земат вредните предмети откако ќе почне со работа стечајниот управник

Дел од граѓаните на земјава имаа и оставено свои вредни предмети, накит, документи, хартии од вредност или пари сефовите на Еуростандард банка. Тие се интересираат што ќе се случи со овие нивни вредни предмети. Народна банка испрати информации и за тоа што треба да направат корисниците на граѓански сефови во Еуростандард банка. „Физичките лица кои

Корисниците на сефови во Еуростандард ќе си ги земат вредните предмети, откако ќе дојде стечајниот управник

Корисниците на сефови во Еуростандард ќе си ги земат вредните предмети, откако ќе дојде стечајниот управник

По информацијата  дека е одземена дозволата на Еуростандард Банката, паника завладеа меѓу корисниците на сефови. Што ќе се случи со нив, дали и кога ќе може да си ги подигнат своите предмети од таму. Дел од граѓаните на земјава имаат оставено свои вредни предмети, накит, документи, хартии од вредност или пари сефовите на Еуростандард банка. Сепак Народна

„Еуростандард банка“: Шпекулации и лажни информации се на штета на банката и на целиот финансиски сектор

„Еуростандард банка“: Шпекулации и лажни информации се на штета на банката и на целиот финансиски сектор

Еуростандард банка АД Скопје ја известува јавноста дека во текот на денешниот ден се пласирани лажни информации кои, како што велат од банката, се однесуваат на функционалноста на редовното работење на банката а кои директно се на штетана самата банка и нејзините клиенти. „ За ширење на вакви шпекулации најгрубо се користи деловната мрежа на Македонска

„Еуростандард банка“: Шпекулации и лажни информации се на штета на банката и на целиот финансиски сектор

„Еуростандард банка“: Шпекулации и лажни информации се на штета на банката и на целиот финансиски сектор

Еуростандард банка АД Скопје ја известува јавноста дека во текот на денешниот ден се пласирани лажни информации кои, како што велат од банката, се однесуваат на функционалноста на редовното работење на банката а кои директно се на штетана самата банка и нејзините клиенти. „ За ширење на вакви шпекулации најгрубо се користи деловната мрежа на Македонска