притисни ентер »

(ФОТО) Зад убавото лице се криело ѕвер-НА МИСИЦА И СЕ ЗАКАНУВААТ 50 ГОДИНИ ЗАТВОР

(ФОТО) Зад убавото лице се криело ѕвер-НА МИСИЦА И СЕ ЗАКАНУВААТ 50 ГОДИНИ ЗАТВОР

Мексиканската мисица, Лора Мохика Ромеро (25) се најде во центарот на вниманието на јавноста, но овој пат не поради нејзината убавина, туку затоа што ѝ се заканува затвор од 50 години. Имено, постои сомневање дека таа играла голема улога во организираниот криминал, поточно во киднапирањето девојчиња со цел да ги воведе во светот на проституцијата.

На мексиканска мисица ѝ се закануваат 50 години затвор, киднапирала девојки и ги воведувала во проституција

На мексиканска мисица ѝ се закануваат 50 години затвор, киднапирала девојки и ги воведувала во проституција

На мексиканската мисица Лора Мохика Ромеро (25) ѝ се заканува затворска казна во висина од 50 години поради подведување девојки во проституција. Таа е обвинета за вмешаност во организиран криминал, поточно во киднапирање девојки, за потоа да ги воведе во светот на проституцијата. Таа е позната во Мексико како Мис Оахаке, титула која ја освоила … Continue

ОВАА МИСИЦА ЈА ЧЕКА 50 ГОДИНИ ЗАТВОР, еве зашто

ОВАА МИСИЦА ЈА ЧЕКА 50 ГОДИНИ ЗАТВОР, еве зашто

Мексиканската мисица, Лора Мохика Ромеро (25) се најде во центарот на вниманието на јавноста, но овој пат не поради нејзината убавина, туку затоа што ѝ се заканува затвор од 50 години. Имено, постои сомневање дека таа играла голема улога во организираниот криминал, поточно во киднапирањето девојчиња со цел да ги воведе во светот на проституцијата Ромеро