Најубавите свечени фустани во боја на вино, за сите есенски прослави (фото)

Свеченостите среде есен се идеална прилика да износите елегантен фустан во боја на вино. Бургунди нијансите се полн погодок секоја есен и се боја која буквално асоцира на првото заладување, а воедно делува елегантно, класично, отмено. --> Може да си погирате со должината на фустанот, со деталите и должината на ракавите, како и отвореноста на грбот