Кои автомобили најдобро држат цена, а на кои најмногу им паѓа вредноста?

Најнова анализа на пазарот на автомобили покажа на кои модели најмногу им паѓа цената во првите пет години. Порталот iSeeCars анализираше повеќе од 7,7 милиони нови и половни возила за да ги утврди трендовите. Автомобил кој најмногу губи на вредност после пет години е Maserati Quattroporte – дури 72,2% од почетните 86.570 евра. Следи BMW Series 7 со