притисни ентер »

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија. Министерот Тевдовски, како што соопшти Министерството за финансии, ќе ги презентира македонските искуства во областа на даночната политика. Тој,

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија. Министерот Тевдовски, како што соопшти Министерството за финансии, ќе ги презентира македонските искуства во областа на даночната политика. Тој,

Тевдовски на конференција во Ерменија

Тевдовски на конференција во Ерменија

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија, соопшти Министерството за финансии. Тевдовски ќе ги презентира македонските искуства во областа на даночната политика. Тој исто така ќе учествува

Тевдовски на конференција во Ерменија

Тевдовски на конференција во Ерменија

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија, соопшти Министерството за финансии. Тевдовски ќе ги презентира македонските искуства во областа на даночната политика. Тој исто така ќе учествува

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој" организирана од ФЕС во Eреван

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој" организирана од ФЕС во Eреван

Министерот Тевдовски, како што соопшти Министерството за финансии, ќе ги презентира македонските искуства во областа на даночната политика. Тој, исто така ќе учествува и на министерскиот панел, на кој ќе се дискутира за можностите за подобрување на даночниот систем на Ерменија. Тевдовски е дел од конференцијата поради визијата за поправедно општество

Тевдовски на конференција во Ерменија

Тевдовски на конференција во Ерменија

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија, соопшти Министерството за финансии. Тевдовски ќе ги презентира македонските искуства во областа на даночната политика. Тој исто така ќе учествува

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ во Eреван

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ во Eреван

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија. Министерот Тевдовски, како што соопшти Министерството за финансии, ќе ги презентира македонските искуства во областа на даночната политика. Тој,

Тевдовски на Конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Тевдовски на Конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Тевдовски на Конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван Министерот за финансии, Драган Тевдовски, ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија. Министерот Тевдовски ќе ги презентира македонските

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија. Министерот Тевдовски, како што соопшти Министерството за финансии, ќе ги презентира македонските искуства во областа на даночната политика. Тој,