притисни ентер »

Премиера на претставата „Хумана приказна”

Премиера на претставата „Хумана приказна”

Во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, в сабота на 7 декември со почеток во 20 часот во МКЦ „Кино Фросина”, ќе се одржи премиера на претставата „Хумана приказна”, која е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција на Онлимит медиа и во партнерство со Народниот правобранител

Премиера на претставата „Хумана Приказна”

Премиера на претставата „Хумана Приказна”

Во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, в сабота на 7 декември со почеток во 20 часот во МКЦ „Кино Фросина”, ќе се одржи премиера на претставата „Хумана Приказна”, која е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција на Онлимит медиа и во партнерство со Народниот правобранител

Премиера на претставата „Хумана Приказна”

Премиера на претставата „Хумана Приказна”

Во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, в сабота на 7 декември со почеток во 20 часот во МКЦ „Кино Фросина”, ќе се одржи премиера на претставата „Хумана Приказна”, која е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција на „Онлимит медиа“ и во партнерство со Народниот правобранител

Во МКЦ „Кино Фросина” премиера на претставата „Хумана Приказна”

Во МКЦ „Кино Фросина” премиера на претставата „Хумана Приказна”

Во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, во сабота, 07.12.2019-та година со почеток во 20 часот во МКЦ „Кино Фросина”, ќе се одржи премиера на претставата „Хумана Приказна”, која е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција на Онлимит Медиа и во партнерство со Народниот

Во „Кино Фросина” ќе се одржи премиера на претставата „Хумана Приказна”

Во „Кино Фросина” ќе се одржи премиера на претставата „Хумана Приказна”

Во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, во сабота, 07.12.2019-та година со почеток во 20 часот во МКЦ „Кино Фросина”, ќе се одржи премиера на претставата „Хумана Приказна”, која е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција на Онлимит Медиа и во партнерство со Народниот

Премиера на “Хумана Приказна”

Премиера на “Хумана Приказна”

Во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, оваа сабота, 07.12.2019-та година со почеток во 20 часот во МКЦ “Кино Фросина”, ќе се одржи премиера на претставата “Хумана Приказна”, која е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција на Онлимит Медиа и во партнерство со Народниот

Премиера на претставата „Хумана Приказна”

Премиера на претставата „Хумана Приказна”

Во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, во сабота, 07.12.2019-та година со почеток во 20 часот во МКЦ „Кино Фросина”, ќе се одржи премиера на претставата „Хумана Приказна”, која е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција на Онлимит Медиа и во партнерство со Народниот