притисни ентер »

ДЗИС бележи раст од 31% за заштита на трговски марки и 7,9% за патенти

ДЗИС бележи раст од 31% за заштита на трговски марки и 7,9% за патенти

Државниот завод за индустриска сопственост евидентира зголемен број на поднесени барања за заштита на трговски марки за 31% и поднесени повеќе барања за заштита на патенти за 7,9%. Зголемениот број на поднесени барања за заштита се однесува на периодот од јануари до јуни тековнава година споредбено со истиот период од минатата година. „Искрено ме радува

ДЗИС бележи раст од 31% за заштита на трговски марки и 7,9% за патенти во првата половина од годинава

ДЗИС бележи раст од 31% за заштита на трговски марки и 7,9% за патенти во првата половина од годинава

ДЗИС бележи раст од 31% за заштита на трговски марки и 7,9% за патенти во првата половина од годинава Државниот завод за индустриска сопственост евидентира зголемен број на поднесени барања за заштита на трговски марки за 31% и поднесени повеќе барања за заштита на патенти за 7,9%. Зголемениот број на поднесени барања за заштита се однесува на периодот