притисни ентер »

Вазелинот прави чуда за коса, кожа и нокти: Во комбинација со еден витамин, ќе даде врвни резултати

Вазелинот прави чуда за коса, кожа и нокти: Во комбинација со еден витамин, ќе даде врвни резултати

Вазелинот прави чуда за коса, кожа и нокти: Во комбинација со еден витамин, ќе даде врвни резултати Испукана и сува кожа, коса што се крши, нокти кои се згуснале и прераснале во месо … Повеќето жени се соочиле со некои од овие проблеми барем еднаш во животот, особено во староста кога телото престанува да произведува доволно колаген што е клучно за