притисни ентер »

ПРЕСМЕТАНО КОЛКУ ЌЕ ЧИНИ ПАНДЕМИЈАТА: Двојно повеќе од светска војна

ПРЕСМЕТАНО КОЛКУ ЌЕ ЧИНИ ПАНДЕМИЈАТА: Двојно повеќе од светска војна

Пандемијата на коронавирусот може да биде двојно полоша за глобалната економија во однос на светска војна. Прекините во производството предизвикани од коронавирусот може да ја чинат глобалната економија двојно повеќе од хипотетички глобален воен конфликт, според бројките наведени во неодамнешната студија од McKinsey Global Institute . Во извештајот

ПРЕСМЕТАНО КОЛКУ ЌЕ ЧИНИ ПАНДЕМИЈАТА: Двојно повеќе од светска војна

ПРЕСМЕТАНО КОЛКУ ЌЕ ЧИНИ ПАНДЕМИЈАТА: Двојно повеќе од светска војна

Пандемијата на коронавирусот може да биде двојно полоша за глобалната економија во однос на светска војна. Прекините во производството предизвикани од коронавирусот може да ја чинат глобалната економија двојно повеќе од хипотетички глобален воен конфликт, според бројките наведени во неодамнешната студија од McKinsey Global Institute . Во извештајот

СЗО: Ќе бидат потребни најмалку 100 милијарди долари за да се најде решение за пандемијата

СЗО: Ќе бидат потребни најмалку 100 милијарди долари за да се најде решение за пандемијата

Има голем јаз меѓу средствата потребни за да се бориме со пандемијата на корона вирусот и средствата кои се издвоени за таа цел, предупредија од Светската здравствена организација. Повеќе од 19,92 милиони луѓе досега се инфицирани со корона вирусот на глобално ниво, а 729.883​ починаа, покажуваат податоците на истражување спроведено од Reuters. Заболени

Пандемијата ја чини глобалната економија околу 375 милијарди долари месечно

Пандемијата ја чини глобалната економија околу 375 милијарди долари месечно

Светот треба да потроши најмалку 100 милијарди долари за нови „алатки“ за решавање на пандемијата од коронавирус, изјави генералниот директор на Светската здравствена организација, Тедрос Аданом Гебрејесус, пренесе Ројтерс. Пандемијата ја чини глобалната економија околу 375 милијарди долари месечно, соопшти Светската здравствена организација (СЗО),

Ќе требаат 100 милијарди долари за справување со пандемијата

Ќе требаат 100 милијарди долари за справување со пандемијата

Светот треба да потроши најмалку 100 милијарди долари за нови „алатки“ за решавање на пандемијата на вирусот корона, изјави генералниот директор на Светската здравствена организација, Тедрос Аданом Габрејесус. Пандемијата Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави Светската здравствена организација

СЗО: Потребни се 100 милијарди долари за да се победи корона пандемијата

СЗО: Потребни се 100 милијарди долари за да се победи корона пандемијата

Светот треба да потроши најмалку 100 милијарди долари за нови „алатки“ за решавање на пандемијата на вирусот корона, изјави генералниот директор на Светската здравствена организација, Тедрос Аданом Габрејесус. Пандемијата Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави Светската здравствена организација

Бројка од која ќе ви се сврти во главата: Колку ќе чини „решението“ за короната?

Бројка од која ќе ви се сврти во главата: Колку ќе чини „решението“ за короната?

Светот треба да потроши најмалку 100 милијарди долари за нови „алатки“ за решавање на пандемијата на корона вирусот, изјави денеска генералниот директор на Светската здравствена организација, Тедрос Аданом Гебрејесус, пренесе Ројтерс. Скоро 20,89 милиони луѓе во светот се заразени, според порталот „Worldometers“, а околу 750.000 луѓе починале од вирусот

Пандемијата нè чини 375 милијарди долари месечно

Пандемијата нè чини 375 милијарди долари месечно

Пандемијата предизвикана од коронавирусот ја чини глобалната економија околу 375 милијарди долари месечно, соопшти Светската здравствена организација на основа на информациите на Меѓународниот монетарен фонд, пренесува CNN. “ММФ проценува дека пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно и предвидува кумулативна загуба на глобалната

Тедрос: На светот му се потребни 100 милијарди долари за да се реши пандемијата

Тедрос: На светот му се потребни 100 милијарди долари за да се реши пандемијата

Светот треба да потроши најмалку 100 милијарди долари за нови „алатки“ за решавање на пандемијата на корона вирусот, изјави денеска генералниот директор на Светската здравствена организација, Тедрос Аданом Греберезус, пренесе Ројтерс. Пандемијата „Ковид-19“ ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави денес Светската

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата на Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави денеска Светската здравствена организација (СЗО), врз основа на информациите од Меѓународниот монетарен фонд. – ММФ проценува дека пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно и предвидува кумулативна загуба на глобалната

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата на Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави денеска Светската здравствена организација (СЗО), врз основа на информациите од Меѓународниот монетарен фонд. – ММФ проценува дека пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно и предвидува кумулативна загуба на глобалната

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно Пандемијата на Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави денеска Светската здравствена организација (СЗО), врз основа на информациите од Меѓународниот монетарен фонд. -ММФ проценува дека пандемијата ја чини глобалната економија 375

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата на Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави денеска Светската здравствена организација (СЗО), врз основа на информациите од Меѓународниот монетарен фонд. – ММФ проценува дека пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно и предвидува кумулативна загуба на глобалната

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Корона кризата ќе ја чини македонската економија 780 милиони евра - толкава е разликата меѓу прогнозираниот раст на БДП пред пандемијата и падот кој се очекува годинава Пандемијата на Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави денеска Светската здравствена организација (СЗО), врз основа на информациите

ММФ: Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

ММФ: Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата на Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави денеска Светската здравствена организација (СЗО), врз основа на информациите од Меѓународниот монетарен фонд. -ММФ проценува дека пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно и предвидува кумулативна зaгуба на глобалната

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата на Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави денеска Светската здравствена организација (СЗО), врз основа на информациите од Меѓународниот монетарен фонд. – ММФ проценува дека пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно и предвидува кумулативна загуба на глобалната

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Женева, 13 август 2020 () – Пандемијата на Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави денеска Светската здравствена организација (СЗО), врз основа на информациите од Меѓународниот монетарен фонд. – ММФ проценува дека пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно и предвидува

СЗО: 100 милијарди долари се ПОТРЕБНИ ЗА СВЕТОТ ДА СЕ СПАСИ ОД ПАНДЕМИЈАТА

СЗО: 100 милијарди долари се ПОТРЕБНИ ЗА СВЕТОТ ДА СЕ СПАСИ ОД ПАНДЕМИЈАТА

Светот треба да потроши најмалку 100 милијарди долари за нови „алатки“ за решавање на пандемијата на коронавирус от , изјави денес генералниот директор на Светската здравствена организација, Тедрос Аданом Гребересус. СЗО ослободи 9 милиони американски долари од својот фонд за итни случаи, што ќе се искористи за обезбедување основни резерви на земјите

СЗО: 100 милијарди долари се ПОТРЕБНИ ЗА СВЕТОТ ДА СЕ СПАСИ ОД ПАНДЕМИЈАТА

СЗО: 100 милијарди долари се ПОТРЕБНИ ЗА СВЕТОТ ДА СЕ СПАСИ ОД ПАНДЕМИЈАТА

Светот треба да потроши најмалку 100 милијарди долари за нови „алатки“ за решавање на пандемијата на коронавирус от , изјави денес генералниот директор на Светската здравствена организација, Тедрос Аданом Гребересус. СЗО ослободи 9 милиони американски долари од својот фонд за итни случаи, што ќе се искористи за обезбедување основни резерви на земјите

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно

Пандемијата на Ковид-19 ја чини глобалната економија околу 375 милијарди американски долари месечно, објави денеска Светската здравствена организација (СЗО), врз основа на информациите од Меѓународниот монетарен фонд. – ММФ проценува дека пандемијата ја чини глобалната економија 375 милијарди долари месечно и предвидува кумулативна загуба на глобалната