притисни ентер »

Домашна пита без кори со сирење и маслинки

Домашна пита без кори со сирење и маслинки

Оваа лесна пита со павлака и сирење всушност нема кори, туку се прави од специјално подготвена смеса во која можете да додавате различни состојки. Потребни состојки: 2 јајца 150 грама брашно 2 лажици гриз 100 милилитри млеко 1/2 прашок за печиво 50 грама маргарин За полнење: 200 грама сирење 200 грама павлака 100 грама маслинки 1 поголема црвена пиперка

Домашна пита со павлака и сирење (РЕЦЕПТ)

Домашна пита со павлака и сирење (РЕЦЕПТ)

Оваа лесна пита со павлака и сирење всушност нема кори, туку се прави од специјално подготвена смеса во која можете да додавате различни состојки. Потребни состојки: 2 јајца 150 грама брашно 2 лажици гриз 100 милилитри млеко 1/2 прашок за печиво 50 грама маргарин За полнење: 200 грама сирење 200 грама павлака 100 грама маслинки 1 поголема црвена пиперка