притисни ентер »

Мицкоски од Охрид најави победа на ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори со 14.835 проекти за општините

Мицкоски од Охрид најави победа на ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори со 14.835 проекти за општините

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ вечерва од Античкиот театар во Охрид ја почна изборната кампања за локалните избори кои ќе се одржат на 17 октоври. Лидерот на партијата Христијан Мицкоски најави победа на изборите и нова иднина за граѓаните која ќе ја донесат градоначалниците и советниците од ВМРО-ДПМНЕ. „На овие избори, одлуката како понатаму зависи од самите

Мицкоски: Ова се избори за каква држава ќе биде Македонија, ние гарантираме 14.835 проекти за подобра иднина

Мицкоски: Ова се избори за каква држава ќе биде Македонија, ние гарантираме 14.835 проекти за подобра иднина

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на денешниот митинг во Охрид истакна дека ова се навидум локални избори,  но ако се погледне подлабоко, се нешто повеќе од тоа,  од нив зависат многу работи, сите поврзани со иднината на Македонија. – На овие избори или ќе продолжи државата да функционира на ваков начин како изминатите години и ќе бидеме сведоци на уште продлабочена

Мицкоски од Охрид: Да создадеме сите заедно една нова поинаква различна подобра иднина

Мицкоски од Охрид: Да создадеме сите заедно една нова поинаква различна подобра иднина

Со претставување на кандидатите за градоначалници за претстојните Локални избори закажани за 17 октомври, ВМРО-ДПМНЕ и политичките партии од Коалицијата „Обнова на Македонија“ и оваа предизборна кампања традиционално ја почна со митинг во Охрид. Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, пред партиското членство и симпатизерите собрани

Мицкоски: Гарантираме 14.835 проекти за успешна Македонија

Мицкоски: Гарантираме 14.835 проекти за успешна Македонија

ВМРО – ДПМНЕ гарантира 14.835 проекти за успешна Макеоднија. Лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој изборната кампања за локалните избори ја почна од Охрид, рече дека од овие локални избори ќе зависат многу работи поврзани со иднината на Македонија. – Гарантираме изградба за реалните буквално потреби на граѓаните. Ветуваме изградба и реконструкција

Мицкоски: Да создадеме нова иднина! Ние гарантираме 14.835 проекти, кои ќе направат од Македонија успешна приказна

Мицкоски: Да создадеме нова иднина! Ние гарантираме 14.835 проекти, кои ќе направат од Македонија успешна приказна

Добра вечер Македонијо, Добра вечер Охрид, Добра вечер ВМРО-ДПМНЕ, Тука сме традиционално на почетокот на нашата изборната кампања, во македонскиот Ерусалим, во нашиот бисер, град со чија вредност и минато сите се гордееме, и за чија подобра, нова иднина сите заедно ќе се бориме. Сакам на самиот почеток на овој преубав собир, на кој се чувствува енергијата

Пецаков: Победата на 17 октомври е тука и наша уште во првиот круг, од Охрид  ќе започне промената, а потоа гарантираме многу работи и проекти

Пецаков: Победата на 17 октомври е тука и наша уште во првиот круг, од Охрид ќе започне промената, а потоа гарантираме многу работи и проекти

Кирил Пецаков, кандидат за градоначалник на општина Охрид на ВМРО-ДПМНЕ во обраќањето на вечерашниот митинг во Охрид ја најави како што рече „без нималку двоумење победата и мнозинствотво во Советот на Градот Охрид. „Охрид е лулка на ВМРО и стожерот на Македонија, нашата сила е во тоа што сме сите заедно, народот е нашата сила. Имаме план за Охрид

Пецаков: Охрид е лулка на ВМРО и стожер на Македонија, ќе го направиме економски силен град со сериозни проекти и инвестиции

Пецаков: Охрид е лулка на ВМРО и стожер на Македонија, ќе го направиме економски силен град со сериозни проекти и инвестиции

Кирил Пецаков, кандидат за градоначалник на општина Охрид на ВМРО-ДПМНЕ во обраќањето на вечерашниот митинг во Охрид ја најави како што рече „без нималку двоумење победата и мнозинствотво во Советот на Градот Охрид. „Охрид е лулка на ВМРО и стожерот на Македонија, нашата сила е во тоа што сме сите заедно, народот е нашата сила. Имаме план за Охрид

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ на овие избори нуди 14.835 проекти, за Македонија да стане успешна приказна

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ на овие избори нуди 14.835 проекти, за Македонија да стане успешна приказна

Тука сме традиционално на почетокот на нашата изборната кампања, во македонскиот Ерусалим, во нашиот бисер, град со чија вредност и минато сите се гордееме, и за чија подобра, нова иднина сите заедно ќе се бориме. Сакам на самиот почеток на овој преубав собир, на кој се чувствува енергијата за промени и потребата од нова иднина за градот Охрид, но

Пецаков:Победата на 17 октомври е тука и наша во првиот круг, од Охрид  ќе започне промената

Пецаков:Победата на 17 октомври е тука и наша во првиот круг, од Охрид ќе започне промената

„Охрид е лулка на ВМРО и стожерот на Македонија, нашата сила е во тоа што сме сите заедно, народот е нашата сила. Имаме план за Охрид како да се развива во следните години. Ние сме тие кои имаме обврска да ја градиме светлата иднина на Охрид, гарантираме проекти за промени и победи.  Град во кој младите треба да го гледаат својата иднина, град кој

Мицкоски: Да создадеме нова иднина! Ние гарантираме 14.835 проекти

Мицкоски: Да создадеме нова иднина! Ние гарантираме 14.835 проекти

Сакам на самиот почеток на овој преубав собир, на кој се чувствува енергијата за промени и потребата од нова иднина за градот Охрид, но и за цела Македонија, да ви кажам и споделам со вас една сатира која ми ја кажа еден пријател, бидејќи знаете ова се тешки времиња и пред да почнеме со реалноста од која на мнозинството граѓани им е преку глава сакав

Мицкоски: Да создадеме нова иднина! Ние гарантираме 14.835 проекти, кои ќе направат од Македонија успешна приказна

Мицкоски: Да создадеме нова иднина! Ние гарантираме 14.835 проекти, кои ќе направат од Македонија успешна приказна

Мицкоски: Да создадеме нова иднина! Ние гарантираме 14.835 проекти, кои ќе направат од Македонија успешна приказна Тука сме традиционално на почетокот на нашата изборната кампања, во македонскиот Ерусалим, во нашиот бисер, град со чија вредност и минато сите се гордееме, и за чија подобра, нова иднина сите заедно ќе се бориме, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

Да создадеме нова иднина е можно само со јасен концепт: Промени- проекти- победи

Да создадеме нова иднина е можно само со јасен концепт: Промени- проекти- победи

Да создадеме нова иднина е можно само со јасен концепт: Промени- проекти- победи Да создадеме нова иднина можно е само со јасен концепт. Тоа е концептот 3П: промени- проекти- победи, смета лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Пред охриѓани во Античкиот театар, од каде што започна изборната кампања на ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски ја претстави својата визија

Пецаков: Победата на 17 октомври е тука и наша уште во првиот круг, од Охрид ќе започне промената, а потоа гарантираме многу работи и проекти

Пецаков: Победата на 17 октомври е тука и наша уште во првиот круг, од Охрид ќе започне промената, а потоа гарантираме многу работи и проекти

Пецаков: Победата на 17 октомври е тука и наша уште во првиот круг, од Охрид ќе започне промената, а потоа гарантираме многу работи и проекти Кирил Пецаков, кандидат за градоначалник на општина Охрид на ВМРО-ДПМНЕ, во обраќањето на вечерашниот митинг во Охрид ја најави како што рече, без нималку двоумење, победата и мнозинствотво во Советот на Градот

ПЕЦАКОВ: Ќе победиме уште во првиот круг, Охрид е стожерот на Македонија

ПЕЦАКОВ: Ќе победиме уште во првиот круг, Охрид е стожерот на Македонија

Кирил Пецаков, кандидат за градоначалник на општина Охрид на ВМРО-ДПМНЕ, во обраќањето на вечерашниот митинг во Охрид ја најави како што рече, без нималку двоумење, победата и мнозинствотво во Советот на Градот Охрид. „Охрид е лулка на ВМРО и стожерот на Македонија, нашата сила е во тоа што сме сите заедно, народот е нашата сила. Имаме план за Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОД ОХРИД ЈА ПОЧНА КАМПАЊАТА: Нудиме 14 000 проекти, по победата очекуваме ново мнозинство и предвремени избори

ВМРО-ДПМНЕ ОД ОХРИД ЈА ПОЧНА КАМПАЊАТА: Нудиме 14 000 проекти, по победата очекуваме ново мнозинство и предвремени избори

Ова ќе биде кампања во која ќе зборуваме за проекти, за иднина, нови, мллади луѓе кои се амбициозни, луѓе кои ќе победат и ќе ја најават новата иднина, промените. Фокус на ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат промени, проекти, иднина, а не она што го нуди противникот апатија и проблеми, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на гостувањето во централниот

Мицкоски: Да создадеме нова иднина е можно само со јасен концепт - промени - проекти - победи

Мицкоски: Да создадеме нова иднина е можно само со јасен концепт - промени - проекти - победи

Да создадеме нова иднина можно е само со јасен концепт. Тоа е концептот 3П: промени – проекти – победи, порача претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски , на официјалниот старт на кампањата на претстојните локални избори од Охрид. Тој во Античкиот театар во Охрид ја претстави својата визија за иднината и успехот. - Промена подразбира промена на

Пецаков: Промената почнува од Охрид – победата е наша уште во првиот круг

Пецаков: Промената почнува од Охрид – победата е наша уште во првиот круг

Кирил Пецаков, кандидат за градоначалник на општина Охрид на ВМРО-ДПМНЕ во обраќањето на вечерашниот митинг во Охрид ја најави како што рече „без нималку двоумење победата и мнозинствотво во Советот на Градот Охрид. „Охрид е лулка на ВМРО и стожерот на Македонија, нашата сила е во тоа што сме сите заедно, народот е нашата сила. Имаме план за Охрид