притисни ентер »

Pagani Zonda Aether продадена за 6.812.000 долари

Pagani Zonda Aether продадена за 6.812.000 долари

За уште една уникатна Pagani Zonda новиот сопственик на аукција во Абу Даби (Обединети Арапски Емирати) издвои енормни 6.812.000 долари Пред само неколку дена во главниот град на Саудиска Арабија, Ријад, уникатна бела Zonda Riviera доби нов сопственик кој издвои 5.885.000 долари. Сепак, тоа веќе не е најскапата продадена Zonda. Имено, уште еден богат

Pagani Zonda Aether продадена за 6.812.000 долари

Pagani Zonda Aether продадена за 6.812.000 долари

За уште една уникатна Pagani Zonda новиот сопственик на аукција во Абу Даби (Обединети Арапски Емирати) издвои енормни 6.812.000 долари Пред само неколку дена во главниот град на Саудиска Арабија, Ријад, уникатна бела Zonda Riviera доби нов сопственик кој издвои 5.885.000 долари. Сепак, тоа веќе не е најскапата продадена Zonda. Имено, уште еден богат