притисни ентер »

Трагедија во Тетово: „Голф“ прегази шестгодишно девојче на булевар

Трагедија во Тетово: „Голф“ прегази шестгодишно девојче на булевар

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската полиција. Во девојчето на булеварот, познат и како улица „Индустриска“, на кој често се случуваат слични несреќи, удрил автомобил „Фолксваген Голф“ управуван од 30-годишeн жител на

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската  полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирарот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирарот девојчето

Шестгодишно девојче загина во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче загина во сообраќајна несреќа

Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирарот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската клиничка болница подлегнало. Возачот учесник во несреќата е обезбеден за понатамошната постапка, информира портпаролот Марјан Јосифоски. Во тек е увид што го води јавен обвинител,

Трагедија во Тетово: „Голф“ прегази шестгодишно девојче на булевар

Трагедија во Тетово: „Голф“ прегази шестгодишно девојче на булевар

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската полиција. Во девојчето на булеварот, познат и како улица „Индустриска“, на кој често се случуваат слични несреќи, удрил автомобил „Фолксваген Голф“ управуван од 30-годишeн жител на

ТЕТОВО: Шестгодишно девојче починало откако го удрило автомобил

ТЕТОВО: Шестгодишно девојче починало откако го удрило автомобил

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира тетовската полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирарот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската

Девојче го изгуби животот во сообраќајка откако било прегазено на тротоар во Тетово

Девојче го изгуби животот во сообраќајка откако било прегазено на тротоар во Тетово

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато" во Тетово, информира тетовската полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. „Од ударот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во тетовската

Трагедија во Тетово: Шестгодишно девојче загина во сообраќајка - ја прегазил „голф“

Трагедија во Тетово: Шестгодишно девојче загина во сообраќајка - ја прегазил „голф“

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската  полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирарот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската

Несреќа со фатални последици во Тетово: Шестгодишно девојче го загуби животот во сообраќајка

Несреќа со фатални последици во Тетово: Шестгодишно девојче го загуби животот во сообраќајка

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот, откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската  полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише . – Од удирарот девојчето добило тешки телесни повреди на кои им подлегнало по пренесување

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската  полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирарот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската  полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирарот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската

Шестгодишно девојче зaгинa во сообраќајна нecpеќа

Шестгодишно девојче зaгинa во сообраќајна нecpеќа

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската  полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од ударот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа во Тетово

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа во Тетово

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската  полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирарот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче го изгуби животот во сообраќајна несреќа

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската  полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирарот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската

Шестгодишно девојче почина откако автомобил удрил во неа

Шестгодишно девојче почина откако автомобил удрил во неа

Шестгодишно девојче од Тетово го изгуби животот откако како пешак било удрено од возило околу 18 часот на булеварот „Видео Смилевски-Бато” во Тетово, информира Тетовската  полиција. Во девојчето удрил автомобил фолксваген голф управуван од 30 годишник од село Фалише. -Од удирарот девојчето добило тешки телесни повреди од кои по пренесувањето во Тетовската