притисни ентер »

Со боксови и со лопати ги бркаат комуналните инспектори, отсега ќе одат со полиција

Со боксови и со лопати ги бркаат комуналните инспектори, отсега ќе одат со полиција

За кратко време нападнат е комунален редар со бокс на булеварот Јане Сандански, како и цела екипа во Кисела Јабука. Полиција пред два дена почна да ги придружува комуналните редари на Град Скопје на терен, по зачестените напади врз нив. Во дежурните екипи во сите три смени, отсега во нивното возило седи и еден полицаец со цел да се спречи насилството