притисни ентер »

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до тоа дека е завршена, изјави денеска директорот на Светската здравствена организација (СЗО), Тедрос Аданом Гебрејесус на брифинг во Женева. – Сите ние сакаме да заврши. Сите сакаме да продолжиме со нашите животи, изјави Тедрос. Според него, суровата реалност е што „ова не е ни близу до крајот“. – Иако многу земји

СЗО ПРЕДУПРЕДУВА: Крајот на пандемијата на ковид-19 не се ни наѕира

СЗО ПРЕДУПРЕДУВА: Крајот на пандемијата на ковид-19 не се ни наѕира

Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до тоа дека е завршена, изјави денеска директорот на Светската здравствена организација (СЗО), Тедрос Аданом Гебрејесус на брифинг во Женева. – Сите ние сакаме да заврши. Сите сакаме да продолжиме со нашите животи, изјави Тедрос. Според него, суровата реалност е што „ова не е ни близу до крајот“. – Иако многу земји

СЗО ПРЕДУПРЕДУВА: Крајот на пандемијата на ковид-19 не се ни наѕира

СЗО ПРЕДУПРЕДУВА: Крајот на пандемијата на ковид-19 не се ни наѕира

Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до тоа дека е завршена, изјави денеска директорот на Светската здравствена организација (СЗО), Тедрос Аданом Гебрејесус на брифинг во Женева. – Сите ние сакаме да заврши. Сите сакаме да продолжиме со нашите животи, изјави Тедрос. Според него, суровата реалност е што „ова не е ни близу до крајот“. – Иако многу земји

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до тоа дека е завршена, изјави денеска директорот на Светската здравствена организација (СЗО), Тедрос Аданом Гебрејесус на брифинг во Женева. – Сите ние сакаме да заврши. Сите сакаме да продолжиме со нашите животи, изјави Тедрос. Според него, суровата реалност е што „ова не е ни близу до крајот“. – Иако многу земји

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до тоа дека е завршена, изјави денеска директорот на Светската здравствена организација (СЗО), Тедрос Аданом Гебрејесус на брифинг во Женева. – Сите ние сакаме да заврши. Сите сакаме да продолжиме со нашите животи, изјави Тедрос. Според него, суровата

СЗО: Пандемијата не е ни блиску до крајот

СЗО: Пандемијата не е ни блиску до крајот

„Ова не е ниоту блиску до крајот“, рече тој на прес-конференција во Женева. „Иако многу земји напредуваа низ целиот свет, пандемијата всушност се шири побрзо. Сите сме заедно во ова и остануваме на долг рок. Веќе изгубивме многу, но не смееме да изгубиме надеж “, рече тој. Тедрос исто така рече дека денеска се навршуваат шест месеци откако СЗО ги доби

Директорот на СЗО: Пандемијата не е ни блиску до крајот

Директорот на СЗО: Пандемијата не е ни блиску до крајот

Генералниот директор на СЗО, Тедрос Аданом Гебрејесус изјави денеска дека пандемијата на коронавирусот не е ни близу до крајот и нема наскоро да заврши. „Ова не е ни блиску до крајот“, рече тој на прес-конференција во Женева. „Иако многу земји остварија напредок, на светско ниво пандемијата всушност се шири сè побрзо. Сите сакаме ова да заврши. Сите

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Швајцарија – Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до тоа дека е завршена, изјави денеска директорот на Светската здравствена организација (СЗО), Тедрос Аданом Гебрејесус на брифинг во Женева. – Сите ние сакаме да заврши. Сите сакаме да продолжиме со нашите животи, изјави Тедрос. Според него, суровата реалност е што „ова не е ни близу до крајот“. –

СЗО: Пандемија не е ниту блиску до крајот

СЗО: Пандемија не е ниту блиску до крајот

Генералниот директор на СЗО, Тедрос Адханом Гебрејесус,  денеска рече дека пандимијата од коронавирус не е ни блиску до крајот и нема скоро да заврши. -Ова не е ни блиску до крајот, рече тој на прес конференција за медиумите во Женева. -Иако бројни земји напредуваа ширум светот, пандемијата всушност се шири се побрзо. Сите сме заедно во ова и на долги

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Женева, 29 јуни 2020 () – Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до тоа дека е завршена, изјави денеска директорот на Светската здравствена организација (СЗО), Тедрос Аданом Гебрејесус на брифинг во Женева. – Сите ние сакаме да заврши. Сите сакаме да продолжиме со нашите животи, изјави Тедрос. Според него, суровата реалност е што „ова не е ни близу

СЗО: Пандемија не е ниту блиску до крајот

СЗО: Пандемија не е ниту блиску до крајот

„Овој ден кога се навршуваат шест месеци од првата пријава за вирусот се поклопува со 10 милиони случаи и 500.000 смртни случаи“, додаде тој. Генералниот директор на СЗО, Тедрос Адханом Гебрејесус,  денеска рече дека пандимијата од коронавирус не е ни блиску до крајот и нема скоро да заврши. „Ова не е ни блиску до крајот“, рече тој на прес конференција

Пaндeмијaтa на Koвид-19 не е ни близу до кpaјoт

Пaндeмијaтa на Koвид-19 не е ни близу до кpaјoт

Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до тоа дека е завршена, изјави денеска директорот на Светската здравствена организација (СЗО), Тедрос Аданом Гебрејесус на брифинг во Женева. – Сите ние сакаме да заврши. Сите сакаме да продолжиме со нашите животи, изјави Тедрос. Според него, суровата реалност е што „ова не е ни близу до крајот”. – Иако многу земји

Директорот на СЗО: Пандемијата не е ни близу до крајот

Директорот на СЗО: Пандемијата не е ни близу до крајот

Генералниот директор на СЗО, Тедрос Аданом Габрејесус изјави денеска дека пандемијата на коронавирус не е ни при крај и нема да заврши наскоро. „Пандемијата не е ни близу до крајот“, рече тој на прес-конференција во Женева. „Иако многу земји напредуваа низ целиот свет, пандемијата всушност се шири побрзо. Сите сме заедно во ова и долгорочно сме во

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Гебрејесус: Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до крајот

Пандемијата на Ковид-19 не е ни близу до тоа дека е завршена, изјави денеска директорот на Светската здравствена организација (СЗО), Тедрос Аданом Гебрејесус на брифинг во Женева. – Сите ние сакаме да заврши. Сите сакаме да продолжиме со нашите животи, изјави Тедрос. Според него, суровата реалност е што „ова не е ни близу до крајот”. – Иако многу земји