притисни ентер »

(Видео) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

(Видео) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

Денеска имаше метеж во „Нептун“ поради нивната акција Lucky Days, четири дена во кои повеќето производи се на попуст. Акцијата ќе трае до 18 март. Директорот за продажба, Гоце Боцески, ни кажа дека „Нептун“ веќе шеста година работи по овој терк и дека акциите ги прават, пред сè, за потрошувачите. Тој додаде и дека за потрошувачите постои Happy-картичка,

(Видео) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

(Видео) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

Денеска имаше метеж во „Нептун“ поради нивната акција Lucky Days, четири дена во кои повеќето производи се на попуст. Акцијата ќе трае до 18 март. Директорот за продажба, Гоце Боцески, ни кажа дека „Нептун“ веќе шеста година работи по овој терк и дека акциите ги прават, пред сè, за потрошувачите. Тој додаде и дека за потрошувачите постои Happy-картичка,

(Видео) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

(Видео) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

Денеска имаше метеж во „Нептун“ поради нивната акција Lucky Days, четири дена во кои повеќето производи се на попуст. Акцијата ќе трае до 18 март. Директорот за продажба, Гоце Боцески, ни кажа дека „Нептун“ веќе шеста година работи по овој терк и дека акциите ги прават, пред сè, за потрошувачите. Тој додаде и дека за потрошувачите постои Happy-картичка,

(ВИДЕО) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

(ВИДЕО) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

Од денеска во следните четири дена акција „Lucky Days“ во продавниците на „Нептун“. Повеќето производи се на попуст до 18 март. Директорот на продажба, Гоце Боцески, вели дека „Нептун“ веќе шеста година работи по овој терк и дека акциите ги прават, пред сè, за потрошувачите. Боцески напоменува дека за потрошувачите постои Happy картичката, која секој

(Видео) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

(Видео) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

Денеска имаше метеж во „Нептун“ поради нивната акција Lucky Days, четири дена во кои повеќето производи се на попуст. Акцијата ќе трае до 18 март. Директорот за продажба, Гоце Боцески, ни кажа дека „Нептун“ веќе шеста година работи по овој терк и дека акциите ги прават, пред сè, за потрошувачите. Тој додаде и дека за потрошувачите постои Happy-картичка,

(Видео) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

(Видео) Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

Денеска имаше метеж во „Нептун“ поради нивната акција Lucky Days, четири дена во кои повеќето производи се на попуст. Акцијата ќе трае до 18 март. Директорот за продажба, Гоце Боцески, ни кажа дека „Нептун“ веќе шеста година работи по овој терк и дека акциите ги прават, пред сè, за потрошувачите. Тој додаде и дека за потрошувачите постои Happy-картичка,

Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

Среќни денови за потрошувачите во „Нептун“

Денеска имаше метеж во „Нептун“ поради нивната акција Lucky Days, четири дена во кои повеќето производи се на попуст. Акцијата ќе трае до 18 март. Директорот за продажба, Гоце Боцески, ни кажа дека „Нептун“ веќе шеста година работи по овој терк и дека акциите ги прават, пред сè, за потрошувачите. Тој додаде и дека за потрошувачите постои Happy-картичка,