За инстант добро расположение јадете од овие намирници

Овие 5 намирници значително го поткреваат расположението, па тогаш зошто да не ги конзумираме секојдневно. Не дека постојат „среќни“ и „несреќни“ намирници, но храната (како и боите на облеката која ја носиме) знае да влијае на нашето расположение. Намирниците сојузници на нашето супер-расположение ги проверивме и ние. И сега, искрено ви ги препорачуваме