притисни ентер »

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

Во изминатите 24 часа, во Грција починаа 108 лица од Ковид-19, што е нов негативен рекорд на смртни случаи на дневно ниво во земјата, јави дописничката на МИА од Атина. Приклучени на апарати се 522 пациенти, односно тројца повеќе од вчера. Во однос на новозаразените, во споредба со вчера и завчера, бројот е намален, регистриран се 2.311 нови случаи,

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

Во изминатите 24 часа, во Грција починаа 108 лица од Ковид-19, што е нов негативен рекорд на смртни случаи на дневно ниво во земјата, јави дописничката на МИА од Атина. Приклучени на апарати се 522 пациенти, односно тројца повеќе од вчера. Во однос на новозаразените, во споредба со вчера и завчера, бројот е намален, регистриран се 2.311 нови случаи,

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

Во изминатите 24 часа, во Грција починаа 108 лица од Ковид-19, што е нов негативен рекорд на смртни случаи на дневно ниво во земјата. На апарати се приклучени 522 пациенти, односно тројца повеќе од вчера. Во однос на новозаразените, во споредба со вчера и завчера, бројот е намален, регистриран се 2.311 нови случаи, од кои 606 се во Солун и 382 во областа

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19 Во изминатите 24 часа, во Грција починаа 108 лица од Ковид-19, што е нов негативен рекорд на смртни случаи на дневно ниво во земјата, јави дописничката на МИА од Атина. Приклучени на апарати се 522 пациенти, односно тројца повеќе од вчера. Во однос на новозаразените, во споредба со вчера и завчера,

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

Во изминатите 24 часа, во Грција починаа 108 лица од Ковид-19, што е нов негативен рекорд на смртни случаи на дневно ниво во земјата. На апарати се приклучени 522 пациенти, односно тројца повеќе од вчера. Во однос на новозаразените, во споредба со вчера и завчера, бројот е намален, регистриран се 2.311 нови случаи, од кои 606 се во Солун и 382 во областа

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

Во изминатите 24 часа, во Грција починаа 108 лица од Ковид-19, што е нов негативен рекорд на смртни случаи на дневно ниво во земјата, јави дописничката на МИА од Атина. Приклучени на апарати се 522 пациенти, односно тројца повеќе од вчера. Во однос на новозаразените, во споредба со вчера и завчера, бројот е намален, регистриран се 2.311 нови случаи,

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

Во изминатите 24 часа, во Грција починаа 108 лица од Ковид-19, што е нов негативен рекорд на смртни случаи на дневно ниво во земјата. Приклучени на апарати се 522 пациенти, односно тројца повеќе од вчера. Во однос на новозаразените, во споредба со вчера и завчера, бројот е намален, регистриран се 2.311 нови случаи, од кои 606 се во Солун и 382 во областа

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

За 24 часа во Грција починаа 108 лица од Ковид-19

Во изминатите 24 часа, во Грција починаа 108 лица од Ковид-19, што е нов негативен рекорд на смртни случаи на дневно ниво во земјата. Приклучени на апарати се 522 пациенти, односно тројца повеќе од вчера. Во однос на новозаразените, во споредба со вчера и завчера, бројот е намален, регистриран се 2.311 нови случаи, од кои 606 се во Солун и 382 во областа

Во Грција за 24 часа од Ковид-19 починаа уште 108 лица

Во Грција за 24 часа од Ковид-19 починаа уште 108 лица

Во изминатите 24 часа, во Грција починаа 108 лица од Ковид-19, што е нов негативен рекорд на смртни случаи на дневно ниво во земјата, јави дописничката на МИА од Атина. Приклучени на апарати се 522 пациенти, односно тројца повеќе од вчера. Во однос на новозаразените, во споредба со вчера и завчера, бројот е намален, регистриран се 2.311 нови случаи,

Нов негативен рекорд во Грција, починаа 72 лица од Ковид-19

Нов негативен рекорд во Грција, починаа 72 лица од Ковид-19

Во Грција денеска е регистриран нов негативен рекорд на смртни случаи од Ковид-19 на дневно ниво, со починати 72 лица, јави дописничката на МИА од Атина. Дополнително е зголемен и бројот на пациенти приклучени на апарати, 519 лица, односно 20 повеќе од вчера. Паралелно, намален, во споредба со вчера е бројот на новозаразени, регистриран е 2.581 нов

И во Грција досега најмногу починати од Ковид-19 во еден ден

И во Грција досега најмногу починати од Ковид-19 во еден ден

Во Грција денеска е регистриран нов негативен рекорд на смртни случаи од Ковид-19 на дневно ниво, со починати 72 лица. Дополнително е зголемен и бројот на пациенти приклучени на апарати, 519 лица, односно 20 повеќе од вчера. Паралелно, намален, во споредба со вчера е бројот на новозаразени, регистриран е 2.581 нов случај, од кои 673 се во Солун и 582

Нов негативен рекорд во Грција, починаа 72 лица од Ковид-19

Нов негативен рекорд во Грција, починаа 72 лица од Ковид-19

Во Грција денеска е регистриран нов негативен рекорд на смртни случаи од Ковид-19 на дневно ниво, со починати 72 лица, јави дописничката на МИА од Атина. Дополнително е зголемен и бројот на пациенти приклучени на апарати, 519 лица, односно 20 повеќе од вчера. Паралелно, намален, во споредба со вчера е бројот на новозаразени, регистриран е 2.581 нов

И во Грција досега најмногу починати од Ковид-19 во еден ден

И во Грција досега најмногу починати од Ковид-19 во еден ден

Во Грција денеска е регистриран нов негативен рекорд на смртни случаи од Ковид-19 на дневно ниво, со починати 72 лица. Дополнително е зголемен и бројот на пациенти приклучени на апарати, 519 лица, односно 20 повеќе од вчера. Паралелно, намален, во споредба со вчера е бројот на новозаразени, регистриран е 2.581 нов случај, од кои 673 се во Солун и 582

Нов негативен рекорд во Грција, починаа 72 лица од Ковид-19

Нов негативен рекорд во Грција, починаа 72 лица од Ковид-19

– Во Грција денеска е регистриран нов негативен рекорд на смртни случаи од Ковид-19 на дневно ниво, со починати 72 лица, јави дописничката на МИА од Атина. Дополнително е зголемен и бројот на пациенти приклучени на апарати, 519 лица, односно 20 повеќе од вчера. Паралелно, намален, во споредба со вчера е бројот на новозаразени, регистриран е 2.581 нов

Нов црн рекорд во Грција: Повеќе од 70 пациенти ја загубија битката со ковид-19

Нов црн рекорд во Грција: Повеќе од 70 пациенти ја загубија битката со ковид-19

И Грција денеска бележи нов негативен рекорд на смртни случаи од ковид-19 на дневно ниво со починати 72 лица, јави дописничката на МИА од Атина. Дополнително, за разлика од вчера, е зголемен и бројот на пациенти кои се приклучени на апарати на 519 лица, односно 20 повеќе од последниот пресек. Во споредба со вчерашниот извештај, намален е бројот на

Нов негативен рекорд и загриженост во Грција: Починаа 72 лица, а нови 2.581 пациент

Нов негативен рекорд и загриженост во Грција: Починаа 72 лица, а нови 2.581 пациент

И Грција денеска бележи нов негативен рекорд на смртни случаи од ковид-19 на дневно ниво со починати 72 лица, јави дописничката на МИА од Атина. Дополнително, за разлика од вчера, е зголемен и бројот на пациенти кои се приклучени на апарати на 519 лица, односно 20 повеќе од последниот пресек . Во споредба со вчерашниот извештај, намален е бројот на

Нов негативен рекорд во Грција, починаа 72 лица од Ковид-19

Нов негативен рекорд во Грција, починаа 72 лица од Ковид-19

Во Грција денеска е регистриран нов негативен рекорд на смртни случаи од Ковид-19 на дневно ниво, со починати 72 лица, јави дописничката на МИА од Атина. Дополнително е зголемен и бројот на пациенти приклучени на апарати, 519 лица, односно 20 повеќе од вчера. Паралелно, намален, во споредба со вчера е бројот на новозаразени, регистриран е 2.581 нов