притисни ентер »

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена во средата, а добитно е ливче купено во местото Лоди. Добтникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена во средата, а добитно е ливче купено во местото Лоди. Добтникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена во средата, а добитно е ливче купено во местото Лоди. Добтникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“

Најголема добивка во историјата на лотаријата: Среќниот добитник за 2 евра освои 209 милиони

Најголема добивка во историјата на лотаријата: Среќниот добитник за 2 евра освои 209 милиони

Најголема добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, СуперЕналото, вредна 209 милиони евра исплатена е денеска, а среќнито ливче е купено во местото Лоди. Добитникот за 2 евра купил ливче во барот „Марино“ и тој му донел среќа и феноменална добивка. Оваа добивка ја надмина лотаријата Еуромилиони и Еуроџекпот каде најголема добивка беше

Во Италија остварена рекордна лото добивка од 209 милиони евра

Во Италија остварена рекордна лото добивка од 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена вчера, а добитно ливче е купено во местото Лоди. Добтникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“

(ВИДЕО) НАЈГОЛЕМА ДОБИВКА ВО ИСТОРИЈАТА НА ЛОТАРИЈА: Среќник купил тикет за 2. евра а освоил 290. милиони!

(ВИДЕО) НАЈГОЛЕМА ДОБИВКА ВО ИСТОРИЈАТА НА ЛОТАРИЈА: Среќник купил тикет за 2. евра а освоил 290. милиони!

Најголема добивка во италијанската популарна лотарија, SuperEnaloto, вредна 290. милиони евра е извлечена вчера, а среќниот тикет е купен во местото Лодија. Добитникот за две евра купил тикет во барот „Марино“ и тој му донел среќа и феноменална добивка. Оваа добивка ја надминала лотаријата „Евромилиони“ и „Еуроџекпот“ каде најголема добивка била 75

(ВИДЕО) НАЈГОЛЕМА ДОБИВКА ВО ИСТОРИЈАТА НА ЛОТАРИЈА: Среќник купил тикет за 2. евра а освоил 290. милиони!

(ВИДЕО) НАЈГОЛЕМА ДОБИВКА ВО ИСТОРИЈАТА НА ЛОТАРИЈА: Среќник купил тикет за 2. евра а освоил 290. милиони!

Најголема добивка во италијанската популарна лотарија, SuperEnaloto, вредна 290. милиони евра е извлечена вчера, а среќниот тикет е купен во местото Лодија. Добитникот за две евра купил тикет во барот „Марино“ и тој му донел среќа и феноменална добивка. Оваа добивка ја надминала лотаријата „Евромилиони“ и „Еуроџекпот“ каде најголема добивка била 75

(Видео) Најголемата добивка на лотарија во историјата: Купил тикет за две евра, а добил 209 милиони

(Видео) Најголемата добивка на лотарија во историјата: Купил тикет за две евра, а добил 209 милиони

Најголемата добивка во историјата во италијанската популарна лотарија, СуперЕналото, вредна 209 милиони евра беше извлечена вчера, а среќниот тикет е купен во местото Лоди. Добитникот за две евра купил тикет во бар во “Марино” и ја добил феноменалната добивка. Оваа добивка ја надмина лотаријата на Еуромилиони и Еуроџекпот каде најголемиот износ беше

Италијанско лото: Рекордна добивка од 209 милиони евра оди во Милано

Италијанско лото: Рекордна добивка од 209 милиони евра оди во Милано

Италијанско лото: Рекордна добивка од 209 милиони евра оди во Милано На италијанската лотарија „Супереналото“, се падна награда од 209 милиони евра, што е рекорд за оваа игра на среќа. Лозот којшто чини само две евра, бил уплатен во населбата Лоди, кај Милано. Шесте среќни броеви за џекпот беа: 7, 32, 41, 59, 75 и 76. Добитна шестцифрена комбинација

За две евра доби 209 милиони

За две евра доби 209 милиони

Среќниот добитник на Италијанската лотарија „Супереналото“ ја освои наградата од 209 милиони евра, што е рекорд на оваа игра на среќа. Шесте добитни броеви од џекпотот кои беа извлечени  вчеравечер се 7, 32, 41, 59, 75 и 76. Добитното ливче  од две евра било уплатено во едно кафуле во Лоди, во близина на Милано

На италијанското лото извлечени 200 милиони евра

На италијанското лото извлечени 200 милиони евра

На италијанската лотарија „Супереналото“, се падна награда од 209 милиони евра, што е рекорд за оваа игра на среќа. Лозот којшто чини само две евра, бил уплатен во населбата Лоди, кај Милано. Шесте среќни броеви за џекпот беа: 7, 32, 41, 59, 75 и 76. Добитна шестцифрена комбинација на италијанското лото не е извлечена од јуни 2018 година. Претходниот

На италијанското лото извлечени 200 милиони евра

На италијанското лото извлечени 200 милиони евра

На италијанската лотарија „Супереналото“, се падна награда од 209 милиони евра, што е рекорд за оваа игра на среќа. Лозот којшто чини само две евра, бил уплатен во населбата Лоди, кај Милано. Шесте среќни броеви за џекпот беа: 7, 32, 41, 59, 75 и 76. Добитна шестцифрена комбинација на италијанското лото не е извлечена од јуни 2018 година. Претходниот

На „Лотарија“ за уплата од 2 евра добил 200 милиони

На „Лотарија“ за уплата од 2 евра добил 200 милиони

На италијанската лотарија „Супереналото“, се падна награда од 209 милиони евра, што е рекорд за оваа игра на среќа. Лозот којшто чини само две евра, бил уплатен во населбата Лоди, кај Милано. Шесте среќни броеви за џекпот беа: 7, 32, 41, 59, 75 и 76. Добитна шестцифрена комбинација на италијанското лото не е извлечена од јуни 2018 година. Претходниот

За уплата од 2 евра добил 200 милиони

За уплата од 2 евра добил 200 милиони

За уплата од 2 евра добил 200 милиони На италијанската лотарија „Супереналото“, се падна награда од 209 милиони евра, што е рекорд за оваа игра на среќа. Лозот којшто чини само две евра, бил уплатен во населбата Лоди, кај Милано. Шесте среќни броеви за џекпот беа: 7, 32, 41, 59, 75 и 76. Добитна шестцифрена комбинација на италијанското лото не е извлечена од

Добитникот на италијанската лотарија освои 209 милиони евра

Добитникот на италијанската лотарија освои 209 милиони евра

Шесте бројки кои му донесоа 209 милиони се 7,32,41,59,75 и 76. Среќниот тикет чинел само две евра и бил уплатен во некое кафуле во Милано. Добитна шестоцифрена комбинација на италијанското лото не е извлечена од јуни 2018. година. Претходната највисока добивка на италијанската лотарија е забележана во 2010. година и изнесувала 177 милиони евра.

Рекордна лото добивка во Италија

Рекордна лото добивка во Италија

Шесте бројки кои му донесоа 209 милиони се 7,32,41,59,75 и 76. Добитникот на италијанската лотарија „Superenaloto“ освои награда од 209 милиони евра, ова претставува рекорд во Италија. Шесте бројки кои му донесоа 209 милиони се 7,32,41,59,75 и 76. Среќниот тикет чинел само две евра и бил уплатен во некое кафуле во Милано. Добитна шестоцифрена комбинација

Италијанско лото: Рекордна добивка од 209 милиони евра оди во Милано

Италијанско лото: Рекордна добивка од 209 милиони евра оди во Милано

На италијанската лотарија „Супереналото“, се падна награда од 209 милиони евра, што е рекорд за оваа игра на среќа. Лозот којшто чини само две евра, бил уплатен во населбата Лоди, кај Милано. Шесте среќни броеви за џекпот беа: 7, 32, 41, 59, 75 и 76. Добитна шестцифрена комбинација на италијанското лото не е извлечена од јуни 2018 година. Претходниот

Рекордни 209 милиони евра извлечени на италијанското лото

Рекордни 209 милиони евра извлечени на италијанското лото

Лозот којшто чини само две евра, бил уплатен во населбата Лоди, кај Милано. Шесте среќни броеви за џекпот беа: 7, 32, 41, 59, 75 и 76. На италијанската лотарија „Супереналото“, се падна награда од 209 милиони евра, што е рекорд за оваа игра на среќа. Лозот којшто чини само две евра, бил уплатен во населбата Лоди, кај Милано. Шесте среќни броеви за