Со лимон и ѓумбир до подобар имунитет во ладните зимски денови

Есента и почетокот на зимата, кога времето секој ден е променливо, а вирусите и бацилите распространети, е „одличен“ период за разболување. Затоа треба да поработите на имунитетот. Лимонот и ѓумбирот се познати како најефикасните природни производи кои ја подигнуваат енергијата и го зајакнуваат имунитетот. Внесувајте ги преку овие три рецепти: Пијалак