притисни ентер »

Porsche ги претстави новите 718 GTS 4.0 верзии на Cayman и Boxter

Porsche ги претстави новите 718 GTS 4.0 верзии на Cayman и Boxter

Porsche додава два спортски и високо перформансни модели во својот опсег на спортски автомобили со средно поставен мотор - 718 Cayman GTS 4.0 и 718 Boxter GTS 4.0 Неколку месеци минаа откако Porsche ги претстави најмоќните верзии на Cayman GT4 и 718 Spyder во историјата, напојувани со 4,0-литарски атмосферски бензински мотори. Иако со тоа оди спротивно

Porsche ги претстави новите 718 GTS 4.0 модели на Cayman и Boxter

Porsche ги претстави новите 718 GTS 4.0 модели на Cayman и Boxter

Porsche додава два спортски и високо перформансни модели во својот опсег на спортски автомобили со средно поставен мотор - 718 Cayman GTS 4.0 и 718 Boxter GTS 4.0 Неколку месеци минаа откако Porsche ги претстави најмоќните верзии на Cayman GT4 и 718 Spyder во историјата, напојувани со 4,0-литарски атмосферски бензински мотори. Иако со тоа оди спротивно

ПРЕМИЕРА: Porsche 718 Boxster и Cayman GTS 4.0 – Шест-цилиндерски спортисти со по 400 коњски сили!

ПРЕМИЕРА: Porsche 718 Boxster и Cayman GTS 4.0 – Шест-цилиндерски спортисти со по 400 коњски сили!

Фановите нa Porsche денес имаат причина за славење – германскиот бренд ќе ги нуди спортските 718 Boxster и 718 Cayman и со шест-цилиндерски атмосферец! Од Porsche кажуваат дека 4-литарскиот шест-цилиндерски боксер е „во блиско сродство“ со 4-литарскиот шест-цилиндерски атмосферец кој се вградува во екстремниот 718 Spyder и Cayman GT4. Сепак, во споредба

Porsche задоволство за пребирливите: 718 Cayman и Boxster GTS 4.0 добија по 400 коњски сили

Porsche задоволство за пребирливите: 718 Cayman и Boxster GTS 4.0 добија по 400 коњски сили

Тешко може да се најде замерки на конфигурацијата на 718 моделите со 2.5-литарскиот турбо бензинец, но постојат фанови кои сакаат повеќе цилиндри и поголема моќност, а тоа сега станува достапно со GTS потписот кој значи 4.0-литарски мотор со шест цилиндри и 400 коњски сили Секој модел на Porsche има свој автентичен рецепт со кој ги освојува купувачите,