притисни ентер »

Видео: И крадците имаат „душа“

Видео: И крадците имаат „душа“

Крадец во Кина нападна жена која имала намера да извади пари од банкомат, и во моментот додека подигнуваше пари, крадецот ја нападнал, а само неколку минути подоцна тој одлучува да ѝ ги врати парите и продолжува понатаму. На видеото преплашената жена му ги дава  парите што ги подигнала од банкомат, па му ја покажува состојбата на сметката на која нема

Разбојник и ги врати парите на жената која ја ограби откога и го виде салдото на сметката - камерите го снимија како си заминува смеејќи се

Разбојник и ги врати парите на жената која ја ограби откога и го виде салдото на сметката - камерите го снимија како си заминува смеејќи се

Еден необичен кинески разбојник привлече многу внимание на интернет кога на жена, која ја ограбил, и ги вратил парите. Тој и скокнал на жената врз грб кога таа застанала пред банкоматот, па и ги зел парите кои ги подигнала. Бидејќи таа во страв му дала мала сума, разбојникот не бил задоволен, па побарал повеќе. И се заканил со нож и и рекол да подигне

(ВИДЕО) Крадец ограби жена додека подигаше пари од банкомат, па ѝ ги врати кога ѝ ја виде сметката

(ВИДЕО) Крадец ограби жена додека подигаше пари од банкомат, па ѝ ги врати кога ѝ ја виде сметката

Крадец во Кина нападна жена која дошла да извади пари од банкомат, и во моментот додека подигнуваше пари, крадецот ја нападна, а само неколку минути подоцна, тој ѝ ги врати парите и продолжи понатаму. Преплашената жена му ги даде малкуте пари што ги подигна од банкомат, па му ја покажа состојбата на сметката на која нема расположливи средства, на што

Крадец ограби женa па ѝ ги врати парите кога ѝ ја виде сметката

Крадец ограби женa па ѝ ги врати парите кога ѝ ја виде сметката

Крадец во Кина нападна жена која дошла да извади пари од банкомат, и во моментот додека подигнуваше пари, крадецот ја нападна, а само неколку минути подоцна ѝ ги врати парите и продолжи понатаму. Преплашената жена му ги даде малкуте пари што ги подигна од банкомат, па му ја покажа состојбата на сметката на која нема расположливи средства, на што крадецот

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил

(ВИДЕО) Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка

(ВИДЕО) Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога и ја видел сметката (ВИДЕО)

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога и ја видел сметката (ВИДЕО)

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога и ја видел сметката (ВИДЕО)

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога и ја видел сметката (ВИДЕО)

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога ѝ ја видел сметката (ВИДЕО)

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога ѝ ја видел сметката (ВИДЕО)

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога ѝ ја видел сметката (ВИДЕО) Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се

loading...
Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога ѝ ја видел сметката (ВИДЕО)

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога ѝ ја видел сметката (ВИДЕО)

38 Споделувања Share Tweet Крадец од Heyuan се прослави на кинеските друштвени мрежи откако беше објавена снимка од неговиот „добар гест“ при обид да ограби една млада жена пред банкомат. На снимката се гледа како крадецот ѝ приоѓа на жената од зад грб веднаш штом таа ќе ги извади парите, по што, незадоволен од сумата (2.500 јуани, околу 20.200 денари),

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка - се изнасмеа кога си заминуваше

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка - се изнасмеа кога си заминуваше

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка - се изнасмеа кога си заминуваше

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка - се изнасмеа кога си заминуваше

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка - се изнасмеа кога си заминуваше

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка - се изнасмеа кога си заминуваше

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка - се изнасмеаа кога си заминуваше

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка - се изнасмеаа кога си заминуваше

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот

Се смеел кога заминувал: Крадец ѝ ги вратил парите на жената кога го видел износот на нејзината сметка

Се смеел кога заминувал: Крадец ѝ ги вратил парите на жената кога го видел износот на нејзината сметка

Еден необичен кинески крадец привлекол големо внимание на интернет кога ѝ ги вратил парите на жената која сакал да ја ограби. Тој ѝ пришол зад грб кога таа стоела пред банкоматот и ѝ ги украл парите кои ги подгинала. Бидејќи жената од страв му дала мала сума на пари, крадецот не бил задоволен. Ѝ се заканил со нож и ѝ кажал да подигне уште пари, а кога

ВИДЕО: Крадец ги вратил парите кога ја видел сумата на сметката - камерите го снимиле овој необичен разбојник

ВИДЕО: Крадец ги вратил парите кога ја видел сумата на сметката - камерите го снимиле овој необичен разбојник

Еден необичен кинески разбојник привлекол многу внимание на интернет, кога сакал да ограби жена, па ѝ ги вратил парите. Тој од зад грб ѝ пришол на жената која вадела пари од банкомат, а таа од страв му ги дала парите. Тој не бил задоволен, па сакал уште. Ѝ се заканил со нож и ѝ рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, тој почнал да се