притисни ентер »

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Кошаркарот на Далас Маваерикс, Лука Дончиќ ноќеска имаше уште еден одличен настап. Тој во триумфот над Сакраменто со резултат 127:123 оствари трипл-дабл со 25 поени, 15 скокови и 17 асистенции. Словенецот стана најмладиот играч во историјата на НБА лигата со остварување 20-15-15. Исто така, 17 асистенции се најдобриот резултат во кариерата за Дончиќ

НБА: Дончиќ со уникатен настап

НБА: Дончиќ со уникатен настап

Кошаркарот на Далас Маваерикс, Лука Дончиќ ноќеска имаше уште еден одличен настап. Тој во триумфот над Сакраменто со резултат 127:123 оствари трипл-дабл со 25 поени, 15 скокови и 17 асистенции. Словенецот стана најмладиот играч во историјата на НБА лигата со остварување 20-15-15. Исто така, 17 асистенции се најдобриот резултат во кариерата за Дончиќ

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Кошаркарот на Далас Маваерикс, Лука Дончиќ ноќеска имаше уште еден одличен настап. Тој во триумфот над Сакраменто со резултат 127:123 оствари трипл-дабл со 25 поени, 15 скокови и 17 асистенции. Словенецот стана најмладиот играч во историјата на НБА лигата со остварување 20-15-15. Исто така, 17 асистенции се најдобриот резултат во кариерата за Дончиќ

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Кошаркарот на Далас Маваерикс, Лука Дончиќ ноќеска имаше уште еден одличен настап. Тој во триумфот над Сакраменто со резултат 127:123 оствари трипл-дабл со 25 поени, 15 скокови и 17 асистенции. Словенецот стана најмладиот играч во историјата на НБА лигата со остварување 20-15-15. Исто така, 17 асистенции се најдобриот резултат во кариерата за Дончиќ

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА Кошаркарот на Далас Маваерикс, Лука Дончиќ ноќеска имаше уште еден одличен настап. Тој во триумфот над Сакраменто со резултат 127:123 оствари трипл-дабл со 25 поени, 15 скокови и 17 асистенции. Словенецот стана најмладиот играч во историјата на НБА лигата со остварување 20-15-15. Исто така, 17 асистенции се најдобриот

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

– Кошаркарот на Далас Маваерикс, Лука Дончиќ ноќеска имаше уште еден одличен настап. Тој во триумфот над Сакраменто со резултат 127:123 оствари трипл-дабл со 25 поени, 15 скокови и 17 асистенции. Словенецот стана најмладиот играч во историјата на НБА лигата со остварување 20-15-15. Исто така, 17 асистенции се најдобриот резултат во кариерата за Дончиќ

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Дончиќ со уникатно достигнување во НБА

Кошаркарот на Далас Маваерикс, Лука Дончиќ ноќеска имаше уште еден одличен настап во најсилната НБА-лига. Тој во триумфот на неговиот тим против Сакраменто (127:123) оствари трипл-дабл со 25 поени, 15 скокови и 17 асистенции. Словенецот стана најмладиот играч во историјата на НБА лигата со остварување 20-15-15. Исто така, 17 асистенции се најдобриот

Снуп Дог удри по Дончиќ: Можеби е најдобар, ама само во Европа (видео)

Снуп Дог удри по Дончиќ: Можеби е најдобар, ама само во Европа (видео)

Кошаркарските партии што од почетокот на сезоната ги прикажува Словенецот Лука Дончиќ многумина ги натераа да зборат за тоа дека младиот играч е најдобриот 20-годишник кој играл во НБА лигата. Сепак, со таа констатација не се согласува познатиот рапер, Снуп Дог. „Велат дека Лука Дончиќ е најдобриот 20-годишник кој играл во лигата. Тоа е лага. Тој е

Снуп Дог удри по Дончиќ: Можеби е најдобар, ама само во Европа (видео)

Снуп Дог удри по Дончиќ: Можеби е најдобар, ама само во Европа (видео)

Кошаркарските партии што од почетокот на сезоната ги прикажува Словенецот Лука Дончиќ многумина ги натераа да зборат за тоа дека младиот играч е најдобриот 20-годишник кој играл во НБА лигата. Сепак, со таа констатација не се согласува познатиот рапер, Снуп Дог. „Велат дека Лука Дончиќ е најдобриот 20-годишник кој играл во лигата. Тоа е лага. Тој е