притисни ентер »

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Царинските службеници од Независната управа за јавни приходи на Грција, со помош на рендген и куче трагач во контејнер со банани откриле и заплениле 70,5 килограми кокаин, јави дописничката на МИА од Атина. Контејнерот што пристигнал од Јужна Америка, а бил наменет за земја од Западен Балкан, пријавил дека пренесува банани, но било одлучено рендгенски

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Царинските службеници од Независната управа за јавни приходи на Грција, со помош на рендген и куче трагач во контејнер со банани откриле и заплениле 70,5 килограми кокаин. Контејнерот што пристигнал од Јужна Америка, а бил наменет за земја од Западен Балкан, пријавил дека пренесува банани, но било одлучено рендгенски да се провери. Откако системот

Грција: Куче откри 70 кг кокаин во контејнер со банани

Грција: Куче откри 70 кг кокаин во контејнер со банани

Царинските службеници од Независната управа за јавни приходи на Грција, со помош на рендген и куче трагач во контејнер со банани откриле и заплениле 70,5 килограми кокаин, јави дописничката на МИА од Атина. Контејнерот што пристигнал од Јужна Америка, а бил наменет за земја од Западен Балкан, пријавил дека пренесува банани, но било одлучено рендгенски

Со помош на куче трагач откриени се 70 килограми кокаин во контејнер со банани во Грција

Со помош на куче трагач откриени се 70 килограми кокаин во контејнер со банани во Грција

Со помош на куче трагач откриени се 70 килограми кокаин во контејнер со банани во Грција Царинските службеници од Независната управа за јавни приходи на Грција, со помош на рендген и куче трагач во контејнер со банани откриле и заплениле 70,5 килограми кокаин, јави дописничката на МИА од Атина. Контејнерот што пристигнал од Јужна Америка, а бил наменет

Со помош на куче трагач откриени се 70 килограми кокаин во контејнер со банани во Грција

Со помош на куче трагач откриени се 70 килограми кокаин во контејнер со банани во Грција

Царинските службеници од Независната управа за јавни приходи на Грција, со помош на рендген и куче трагач во контејнер со банани откриле и заплениле 70,5 килограми кокаин, јави дописничката на МИА од Атина. Контејнерот што пристигнал од Јужна Америка, а бил наменет за земја од Западен Балкан, пријавил дека пренесува банани, но било одлучено рендгенски

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Контејнерот што пристигнал од Јужна Америка, а бил наменет за земја од Западен Балкан, пријавил дека пренесува банани, но било одлучено рендгенски да се провери. Царинските службеници од Независната управа за јавни приходи на Грција, со помош на рендген и куче трагач во контејнер со банани откриле и заплениле 70,5 килограми кокаин, јави дописничката

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Царинските службеници од Независната управа за јавни приходи на Грција, со помош на рендген и куче трагач во контејнер со банани откриле и заплениле 70,5 килограми кокаин, јави дописничката на МИА од Атина. Контејнерот што пристигнал од Јужна Америка, а бил наменет за земја од Западен Балкан, пријавил дека пренесува банани, но било одлучено рендгенски

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Атина, 1 август 2020 () – Царинските службеници од Независната управа за јавни приходи на Грција, со помош на рендген и куче трагач во контејнер со банани откриле и заплениле 70,5 килограми кокаин, јави дописничката на од Атина. Контејнерот што пристигнал од Јужна Америка, а бил наменет за земја од Западен Балкан, пријавил дека пренесува банани, но

Куче-трагач намириса 70,5 килограми кокаин во контејнер со банани во Грција

Куче-трагач намириса 70,5 килограми кокаин во контејнер со банани во Грција

Фото: militarytimes.com Царинските службеници од Независната управа за јавни приходи на Грција, со помош на рендген и куче трагач во контејнер со банани откриле и заплениле 70,5 килограми кокаин, јави дописничката на МИА од Атина. Контејнерот што пристигнал од Јужна Америка, а бил наменет за земја од Западен Балкан, пријавил дека пренесува банани,

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Со помош на куче трагач и рендген во контејнер со банани во Грција откриени 70 килограми кокаин

Царинските службеници од Независната управа за јавни приходи на Грција, со помош на рендген и куче трагач во контејнер со банани откриле и заплениле 70,5 килограми кокаин, јави дописничката на МИА од Атина. Контејнерот што пристигнал од Јужна Америка, а бил наменет за земја од Западен Балкан, пријавил дека пренесува банани, но било одлучено рендгенски