Пишувам семинарски за медицински факултет

Здраво. Ми треба семинарска по предмет токсикологија. Ве молам за препорака. Благодарам – објавила една наша студентка по медицина. Светот е загрижен до коска од епидемијата на коронавирусот, кој одамна ги премина границите на Кина и зарази луѓе од голем број други земји. Секојдневно се издаваат соопштенија со препораки за претпазливост, со насоки