притисни ентер »

Facebook ќе им овозможи на своите вработени да продолжат да работат од дома

Facebook ќе им овозможи на своите вработени да продолжат да работат од дома

Facebook ќе им овозможи на своите вработени да продолжат да работат од дома Се очекува Facebook повторно да ги отвори своите канцеларии некаде во јуни, но од компанијата се одлучија да на своите вработени им овозможат да продолжат да работат од дома, а истото да го продолжат подолго време. Со оваа одлука, Facebook е втората компанија, после Twitter,