притисни ентер »

Живееме без паника бидејќи дома немаме телевизор: Ирена за предизвиците на семејството Лозана со коронавирусот

Живееме без паника бидејќи дома немаме телевизор: Ирена за предизвиците на семејството Лозана со коронавирусот

Откако на нејзиниот син Кан му е дијагностициран аутизам , нејзината животна мисија се насочува кон децата со нетипичен развој и нивните родители. Отворено и искрено, оваа жена борец, за Женски Магазин раскажува за животните предизвици на семејството Лозана во време на домашна изолација поради присуството на КОВИД-19 во нашата земја. Повеќе на Женски

Кристина Арнаудова: Работиме турбо и нема да престанеме, на многу деца сме им потребни

Кристина Арнаудова: Работиме турбо и нема да престанеме, на многу деца сме им потребни

Македонската пејачка Кристина Арнаудова, за Женски магазин зборува за последните активности на здружението „Проект Среќа“, дали здружението работи сега во време на коронавирусот, што ново вовеле како игра и забава во домашната изолација со семејството, но исто така Кристина ни откри кое е нејзиното мислење за хејтањето на граѓаните на нејзината иницијатива

Живееме без паника бидејќи дома немаме телевизор: Ирена за предизвиците на семејтвото Лозана со коронавирусот

Живееме без паника бидејќи дома немаме телевизор: Ирена за предизвиците на семејтвото Лозана со коронавирусот

Ирена Лозана е жена која носи многу инспиративна приказна со себе. Сопруга и мајка на три деца, со животна адреса во Скопје. Откако на нејзиниот син Кан му е дијагностициран аутизам , нејзината животна мисија се насочува кон децата со нетипичен развој и нивните родители. Отворено и искрено, оваа жена борец, за Женски Магазин раскажува за животните