притисни ентер »

Единствена Македонија: Членството на ВМРО-ДПМНЕ да го врати Мицкоски на нормалното и прифатливото

Единствена Македонија: Членството на ВМРО-ДПМНЕ да го врати Мицкоски на нормалното и прифатливото

Единствена Македонија и целото искрено членство на ВМРО-ДПМНЕ се силно изненадени од раководството на ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски кои не се спротиставија и не ја осудија т.н. парада на гордоста која има за цел рушење на традиционалните семејни вредности. Членството на ВМРО-ДПМНЕ наивно верувало дека Мицкоски ја дели спремноста да се оди до крај

Мицкоски: Јас немам дилема кој бил Гоце Делчев – голем Македонец!

Мицкоски: Јас немам дилема кој бил Гоце Делчев – голем Македонец!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во интервјуто за Канал 5 го повтори својот став за тоа кој е Гоце Делчев, а во контекст на неговото инсистирање Стево Пендаровски да им се извини на Македоците за својата изјава за деецот дека е Бугарин кој се борел за самостојна Македонија. - Јас немам дилема кој е Гоце Делчев, за што се борел, како завршиле

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство

ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов Закон за јавно обвинителство. Ние ќе направиме закон што ќе биде соодветен на европските стандарди. Граѓаните од ова сега и од Специјалното јавно обвинителство не добија ништо, резултатот е еднаков на нула, изјави лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски во интервју за Канал 5 телевизија. Според него, тие луѓе кои ја обвинуваат

Мицкоски: Пендаровски да се извини за изјавата дека Гоце бил Бугарин ако сака средба со мене

Мицкоски: Пендаровски да се извини за изјавата дека Гоце бил Бугарин ако сака средба со мене

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски, вчера во интервју за Канал5 , рече дека тој не видел метла освен што Заев го изметил само предлогот да е министер за финансии и дека тој нема дилеми кој бил Гоце Делчев. - Секогаш кога ќе бидам повикан на лидерска средба каде што ќе се одлучува за иднината на нашата држава, на Република Македонија, ќе присуствувам

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство

ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов Закон за јавно обвинителство. Ние ќе направиме закон што ќе биде соодветен на европските стандарди. Граѓаните од ова сега и од Специјалното јавно обвинителство не добија ништо, резултатот е еднаков на нула, изјави лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски во интервју за Канал 5 телевизија. Според него, тие луѓе кои ја обвинуваат

Мицкоски: Јас немам дилема кој бил Гоце Делчев – голем Македонец!

Мицкоски: Јас немам дилема кој бил Гоце Делчев – голем Македонец!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во интервјуто за Канал 5 го повтори својот став за тоа кој е Гоце Делчев, а во контекст на неговото инсистирање Стево Пендаровски да им се извини на Македоците за својата изјава за деецот дека е Бугарин кој се борел за самостојна Македонија. Јас немам дилема кој е Гоце Делчев, за што се борел, како завршиле

МИЦКОСКИ: Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете (ВИДЕО)

МИЦКОСКИ: Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете (ВИДЕО)

Во интервју за телевизијата Канал 5, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски зборува за евроатлантските перспективи на Македонија, за метлата на Заев, за можноста за предвремени избори ,но и зошто ВМРО ДПМНЕ преферира парада на семејни вредности а не парада на гордоста. Целото интервју погледнете го во видеото.

Немаме реформи, затоа немаме датум за преговори, а не затоа што ВМРО-ДПМНЕ не е конструктивна опозиција

Немаме реформи, затоа немаме датум за преговори, а не затоа што ВМРО-ДПМНЕ не е конструктивна опозиција

Се е добро на хартија, но нема имплементација, смета претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, кој беше гостин во вестите на Канал 5. Тој потсети дека Македонија не доби датум за преговори, зашто во државата нема реформи, а Извештајот на ЕУ колку и да е кристално чист до сега, како што го претставува власта, содржи сериозни критики. Ја слушнавме

МИЦКОСКИ: Средба со Пендаровски? Да, но прво да се извини за изјавата за Гоце Делчев!

МИЦКОСКИ: Средба со Пендаровски? Да, но прво да се извини за изјавата за Гоце Делчев!

Секогаш кога ќе бидам повикан на лидерска средба каде што ќе се одлучува за иднината на нашата држава, на Република Македонија, ќе присуствувам и ќе додадам вредност. Но, доколку господинот Пендаровски сака да има тет а тет средба со мене тогаш ќе треба да докаже дека е претседател на сите граѓани. И ја користам оваа прилика еве да му упатам еден апел

Немаме реформи, затоа немаме датум за преговори, а не затоа што ВМРО-ДПМНЕ не е конструктивна опозиција

Немаме реформи, затоа немаме датум за преговори, а не затоа што ВМРО-ДПМНЕ не е конструктивна опозиција

Се е добро на хартија, но нема имплементација, смета претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, кој беше гостин во вестите на Канал 5. Тој потсети дека Македонија не доби датум за преговори, зашто во државата нема реформи, а Извештајот на ЕУ колку и да е кристално чист до сега, како што го претставува власта, содржи сериозни критики. Ја слушнавме

Мицкоски: Јас немам дилема кој бил Гоце Делчев – голем Македонец!

Мицкоски: Јас немам дилема кој бил Гоце Делчев – голем Македонец!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во интервјуто за Канал 5 го повтори својот став за тоа кој е Гоце Делчев, а во контекст на неговото инсистирање Стево Пендаровски да им се извини на Македоците за својата изјава за деецот дека е Бугарин кој се борел за самостојна Македонија. Јас немам дилема кој е Гоце Делчев, за што се борел, како завршиле

МИЦКОСКИ: Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете (ВИДЕО)

МИЦКОСКИ: Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете (ВИДЕО)

Во интервју за телевизијата Канал 5, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски зборува за евроатлантските перспективи на Македонија, за метлата на Заев, за можноста за предвремени избори ,но и зошто ВМРО ДПМНЕ преферира парада на семејни вредности а не парада на гордоста. Целото интервју погледнете го во видеото.

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство ПО ЕВРОПСКИ ТЕРК

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство ПО ЕВРОПСКИ ТЕРК

ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов Закон за јавно обвинителство. Ние ќе направиме закон што ќе биде соодветен на европските стандарди. Граѓаните од ова сега и од Специјалното јавно обвинителство не добија ништо, резултатот е еднаков на нула, изјави лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски во интервју за Канал 5 телевизија. Според него, тие луѓе кои ја обвинуваат

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство

ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов Закон за јавно обвинителство. Ние ќе направиме закон што ќе биде соодветен на европските стандарди. Граѓаните од ова сега и од Специјалното јавно обвинителство не добија ништо, резултатот е еднаков на нула, изјави лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски во интервју за Канал 5 телевизија. Според него, тие луѓе кои ја обвинуваат

Мицкоски: Семејна парада соодветен одговор на однесувањето на група луѓе

Мицкоски: Семејна парада соодветен одговор на однесувањето на група луѓе

ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов Закон за јавно обвинителство. Ние ќе направиме закон што ќе биде соодветен на европските стандарди. Граѓаните од ова сега и од Специјалното јавно обвинителство не добија ништо, резултатот е еднаков на нула, изјави лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски во интервју за Канал 5 телевизија. Според него, тие луѓе кои ја обвинуваат

Мицкоски: Пендаровски, ако сака средба со мене, нека ја повлече изјавата за Гоце Делчев

Мицкоски: Пендаровски, ако сака средба со мене, нека ја повлече изјавата за Гоце Делчев

ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов Закон за јавно обвинителство и ќе направи закон што ќе биде соодветен на европските стандарди, најави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во интервју за Канал 5. Според него, граѓаните од ова Обвинителство и од СЈО не добиле ништо, а резултатот е еднаков на нула. Мицкоски рече дека луѓето кои ја обвинуваат опозицијата

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство

ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов Закон за јавно обвинителство. Ние ќе направиме закон што ќе биде соодветен на европските стандарди. Граѓаните од ова сега и од Специјалното јавно обвинителство не добија ништо, резултатот е еднаков на нула, изјави лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски во интервју за Канал 5 телевизија. Според него, тие луѓе кои ја обвинуваат

Мицкоски: Кога се парадите во прашање повеќе сум за семејна парада

Мицкоски: Кога се парадите во прашање повеќе сум за семејна парада

Мицкоски: Кога се парадите во прашање повеќе сум за семејна парада Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на тв интервју за Канал 5 телевизија во однос на парадата која што денеска се одржа во Скопје истакна дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ се семејните вредности, конзервативниот пристап кои се и главните атрибути на функционирање на партијата. -Една

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов закон за јавно обвинителство

ВМРО-ДПМНЕ ќе испорача нов Закон за јавно обвинителство. Ние ќе направиме закон што ќе биде соодветен на европските стандарди. Граѓаните од ова сега и од Специјалното јавно обвинителство не добија ништо, резултатот е еднаков на нула, изјави лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски во интервју за Канал 5 телевизија. Според него, тие луѓе кои ја обвинуваат