притисни ентер »

(Видео) ЦИПРАС ЈА КРЕВА ВРАТОВРСКАТА НА ЗАЕВ: Тој му вели „Ебаму името, ебаму“

(Видео) ЦИПРАС ЈА КРЕВА ВРАТОВРСКАТА НА ЗАЕВ: Тој му вели „Ебаму името, ебаму“

Социјалните мрежи и денеска буквално се запалија по вчерашниот аудио скандал во кој јасно се слуша како Заев вели „Еба му името, еба му“. Имено тој во аудио снимката Заев уште во 2014 година подготвувал продажба на името, а во еден момент тој за името на државата Македонија зборува „Ебаму името, еба му“. „Еба му, името, еба му“, вели Зоран Заев во

ПАРОДИЈА: Ципрас ја крева вратоврската на Заев додека тој му вели „Еба му името, еба му“ (ВИДЕО)

ПАРОДИЈА: Ципрас ја крева вратоврската на Заев додека тој му вели „Еба му името, еба му“ (ВИДЕО)

ПАРОДИЈА: Ципрас ја крева вратоврската на Заев додека тој му вели „Еба му името, еба му“ (ВИДЕО) Социјалните мрежи и денеска буквално се запалија по вчерашниот аудио скандал во кој јасно се слуша како Заев вели „Еба му името, еба му“. Имено тој во аудио снимката која КУРИР вчера ја пренесе во целост Заев уште во 2014 година подготвувал продажба на

ПАРОДИЈА: Ципрас ја крева вратоврската на Заев додека тој му вели „Еба му името, еба му“ (ВИДЕО)

ПАРОДИЈА: Ципрас ја крева вратоврската на Заев додека тој му вели „Еба му името, еба му“ (ВИДЕО)

Социјалните мрежи и денеска буквално се запалија по вчерашниот аудио скандал во кој јасно се слуша како Заев вели „Еба му името, еба му“. Имено тој во аудио снимката која КУРИР вчера ја пренесе во целост Заев уште во 2014 година подготвувал продажба на името, а во еден момент тој за името на државата Македонија зборува „Ебаму името, еба му“. „Еба

Костов по скандалозната изјава на Заев: Предупредувавме дека тој нема чувство за најсвоето, најсветлото и најсветото – името Република Македонија

Костов по скандалозната изјава на Заев: Предупредувавме дека тој нема чувство за најсвоето, најсветлото и најсветото – името Република Македонија

Костов по скандалозната изјава на Заев: Предупредувавме дека тој нема чувство за најсвоето, најсветлото и најсветото – името Република Македонија Јавноста втор ден е згрозена од скандалозната изјава на Зоран Заев со која само се потврди „идејата“ на Заев за промена и продажба на името уште од 2014 година. Имено тој во аудио снимката која КУРИР вчера

Скопјани и душичката на Заев: „Јас сум за нив селак од Струмица“!

Скопјани и душичката на Заев: „Јас сум за нив селак од Струмица“!

Скопјани, значи, срам да ви е. Како можевте да си дозволите вакво девалвирање и понижување на една личност како што е угледниот, почитуван и достоинствен Зоран Заев, поранешен градоначалник на Струмица и премиер на Македонија и се уште актуелен претседател на владејачкиот СДСМ. Такво омаловажување не заслужува, а уште помалку човекот да биде доведен

Инфомакс: Како размислувал Заев кога го продавал името: Еба му името, еба му! (АУДИО)

Инфомакс: Како размислувал Заев кога го продавал името: Еба му името, еба му! (АУДИО)

„Ебаму, името, ебаму“, вели Зоран Заев во продолжението на снимката „Евро за Вицето“, што на Јутуб ја објави Зоран Божиновски. Заев уверуваше дека целосно ќе се слушне снимката од случајот „Поткуп“, ќе се докаже неговата невиност и случајот ќе падне. Но, како што пренесува Инфомакс, снимката не само што не ја докажува неговата невиност, таа потврдува

Инфомакс: Како размислувал Заев кога го продавал името: Еба му името, еба му! (АУДИО)

Инфомакс: Како размислувал Заев кога го продавал името: Еба му името, еба му! (АУДИО)

„Ебаму, името, ебаму“, вели Зоран Заев во продолжението на снимката „Евро за Вицето“, што на Јутуб ја објави Зоран Божиновски. Заев уверуваше дека целосно ќе се слушне снимката од случајот „Поткуп“, ќе се докаже неговата невиност и случајот ќе падне. Но, како што пренесува Инфомакс, снимката не само што не ја докажува неговата невиност, таа потврдува

Буре весник: Како размислувал Заев кога го продавал името: Ебаму името, ебаму (АУДИО)

Буре весник: Како размислувал Заев кога го продавал името: Ебаму името, ебаму (АУДИО)

Буре весник: Како размислувал Заев кога го продавал името: Ебаму името, ебаму (АУДИО) „Ебаму, името, ебаму“, вели Зоран Заев во продолжението на снимката „Европ за Вицето“, што на Јутуб ја објави Зоран Божиновски. Заев уверуваше дека целосно ќе се слушне снимката од случајот „Поткуп“, ќе се докаже неговата невиност и случајот ќе падне. Но, како што

Инфомакс: Како размислувал Заев кога го продавал името: Еба му името, еба му! (АУДИО)

Инфомакс: Како размислувал Заев кога го продавал името: Еба му името, еба му! (АУДИО)

„Еба му, името, еба му“, вели Зоран Заев во продолжението на снимката „Евро за Вицето“, што на Јутуб ја објави Зоран Божиновски. Заев уверуваше дека целосно ќе се слушне снимката од случајот „Поткуп“, ќе се докаже неговата невиност и случајот ќе падне. Но, како што пренесува Инфомакс, снимката не само што не ја докажува неговата невиност, таа потврдува

Инфомакс: Како размислувал Заев кога го продавал името: Ебаму името, ебаму (АУДИО)

Инфомакс: Како размислувал Заев кога го продавал името: Ебаму името, ебаму (АУДИО)

„Ебаму, името, ебаму“, вели Зоран Заев во продолжението на снимката „Евро за Вицето“, што на Јутуб ја објави Зоран Божиновски. Заев уверуваше дека целосно ќе се слушне снимката од случајот „Поткуп“, ќе се докаже неговата невиност и случајот ќе падне. Но, како што пренесува Инфомакс, снимката не само што снимката не ја докажува неговата невиност, таа

(Аудио) СКОПСКОТО КРИЛО НА СДСМ СМЕТАЛО ДЕКА ЗАЕВ НЕ СИ ЈА САКА ДРЖАВАТА: Душичката ми ја извадија, оти ја сам за них селак од Струмица, дојден таму!

(Аудио) СКОПСКОТО КРИЛО НА СДСМ СМЕТАЛО ДЕКА ЗАЕВ НЕ СИ ЈА САКА ДРЖАВАТА: Душичката ми ја извадија, оти ја сам за них селак од Струмица, дојден таму!

Пред помалку од 2 часа новинарот Зоран Божиновски ја објави целата бомба за случајот „Поткуп“ во која првообвинет беше Зоран Заев. Екс премиерот тврдеше дека целиот разговор ќе ја докаже неговата невиност, но тоа не само што не се случи, туку истата снимка потврди дека тој барал илјадници евра мито од струмичкиот бизнисмен. Во снимката има повеќе интересни

(Аудио) „ЕБАМУ ИМЕТО, ЕБАМУ“: Слушнете како Заев размислувал кога го продавал името на државата!

(Аудио) „ЕБАМУ ИМЕТО, ЕБАМУ“: Слушнете како Заев размислувал кога го продавал името на државата!

„ЕБАМУ ИМЕТО, ЕБАМУ“ ова го вели Зоран Заев во новата снимка која на Јутуб ја објави новинарот Зоран Божиновски која е дел од инфамозната снимка евро за Вицето, која екс премиерот ветуваше дека кога целосно ќе се слушне ќе се докаже неговата невиност, во случајот „Поткуп“. Не само што снимката не ја докажува неговата невиност, таа докажува дека тој