Го замолив сопругот да напише што мисли за моето тело после породувањето...

Блогерката Хајли Гарнет е мајка на три деца, а својот Инстаграм профил го користи за да им помогне на сите жени да го прифатат својот нов изглед и тело после породувањето. Сепак, таа потенцира дека тој процес не е воопшто лесен. За магазинот „Тудеј“ открива дека пред да стане мајка се борела со пореметување во исхраната. Сега кога има син и две ќерки