За лажните вести, лажниот морал и лицемерието!

Да заклучам дека овој “мал мочан наратив во јавниот дискурс на тема лажни вести” е само подлога и алиби дека нешто демек се движи во медиумските реформи! Апсолутно погрешно … Така да уште еднаш да заклучам дека овој “мал мочан наратив во јавниот дискурс на тема лажни вести” е само подлога и алиби дека нешто демек се движи во медиумските реформи! Апсолутно