притисни ентер »

Плати до 32.650 денари: Вработување во Македонски народен театар во Скопје

Плати до 32.650 денари: Вработување во Македонски народен театар во Скопје

ИЗВОР Скопје24 | ноември 14, 2019 ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 286/2019 за вработување на 2 јавни службеници од група I, подгрупа II во НУ Македонски народен театар Скопје за следните работни места 1. КУЛ0102Б02001 Раководител на сектор за административни, општи и правни работи(1) извршител(и) Општи услови: да е државјанин на Република Македонија, активно да