притисни ентер »

Емери ќе бара нов предизвик во земја каде никогаш не бил тренер

Емери ќе бара нов предизвик во земја каде никогаш не бил тренер

Поранешниот менаџер на Арсенал, Унаи Емери откри дека неговата следна работа ќе биде италијанската Серија А. Сепак, Шпанецот потврди дека е подготвен да води екипи и од сите Топ 5 лиги во Европа. Емери е надвор од фудбалот од ноември, откако помина само 18 месеци на кормилото на „топчиите“ и не успеа да успее барем малку да го наследи Арсен Венгер

Емери ќе бара нов предизвик во земја каде никогаш не бил тренер

Емери ќе бара нов предизвик во земја каде никогаш не бил тренер

Поранешниот менаџер на Арсенал, Унаи Емери откри дека неговата следна работа ќе биде италијанската Серија А. Сепак, Шпанецот потврди дека е подготвен да води екипи и од сите Топ 5 лиги во Европа. Емери е надвор од фудбалот од ноември, откако помина само 18 месеци на кормилото на „топчиите“ и не успеа да успее барем малку да го наследи Арсен Венгер

Емери скоро призна каде ќе наскоро ќе почне со работа

Емери скоро призна каде ќе наскоро ќе почне со работа

Поранешниот менаџер на Арсенал, Унаи Емери откри дека следната негова работа најверојатно ќе биде во италијанската Серија „А“. Сепак, Шпанецот потврди дека е подготвен да води екипи од сите Топ 5 лиги во Европа. Емери е надвор од фудбалот од ноември, откако помина само 18 месеци на чело на „топџиите“, откако доживеа неуспех да гозамени успешно Арсен

Емери ќе бара нов предизвик во земја каде никогаш не бил тренер

Емери ќе бара нов предизвик во земја каде никогаш не бил тренер

Поранешниот менаџер на Арсенал, Унаи Емери откри дека неговата следна работа ќе биде италијанската Серија А. Сепак, Шпанецот потврди дека е подготвен да води екипи и од сите Топ 5 лиги во Европа. Емери е надвор од фудбалот од ноември, откако помина само 18 месеци на кормилото на „топчиите“ и не успеа да успее барем малку да го наследи Арсен Венгер

Емери неофицијално призна каде ќе почне со работа

Емери неофицијално призна каде ќе почне со работа

Поранешниот менаџер на Арсенал, Унаи Емери откри дека следната негова работа најверојатно ќе биде во италијанската Серија „А“. Сепак, Шпанецот потврди дека е подготвен да води екипи од сите Топ 5 лиги во Европа. Емери е надвор од фудбалот од ноември, откако помина само 18 месеци на чело на „топџиите“, откако доживеа неуспех да гозамени успешно Арсен

Емери скоро призна каде ќе наскоро ќе почне со работа

Емери скоро призна каде ќе наскоро ќе почне со работа

– Поранешниот менаџер на Арсенал, Унаи Емери откри дека следната негова работа најверојатно ќе биде во италијанската Серија „А”. Сепак, Шпанецот потврди дека е подготвен да води екипи од сите Топ 5 лиги во Европа. Емери е надвор од фудбалот од ноември, откако помина само 18 месеци на чело на „топџиите”, откако доживеа неуспех да гозамени успешно Арсен

Мхитарјан: Во Рома се игра многу подобар фудбал отколку во Арсенал

Мхитарјан: Во Рома се игра многу подобар фудбал отколку во Арсенал

Хенрик Мхитарјан признава дека фудбалот во Рома под Пауло Фонсека е многу подобар за уживање отколку во Арсенал под поранешниот тренер Унаи Емери. 31-годишниот Ерменец имаше само еден настап во Премиер лигата за „топчиите“ во 2019/20, пред да замине на позајмица во Италија во средината на септември. Оттогаш, пред прекинувањето на лигата, тој имаше