притисни ентер »

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов очекува до крајот на ноември или во првата половина од декември, Градски енергетски системи (ГЕС) да ја добие лиценцата за дистрибуција на топлинска енегрија во сисемот за централно греење во Градот. – Во тек е постапката околу обезбедувањето на финасиската поддршка за работењето на Градски енергетски системи

Шилегов очекува до декември ГЕС да добие лиценца

Шилегов очекува до декември ГЕС да добие лиценца

Шилегов очекува до декември ГЕС да добие лиценца Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов очекува до крајот на ноември или во првата половина од декември, Градски енергетски системи (ГЕС) да ја добие лиценцата за дистрибуција на топлинска енегрија во сисемот за централно греење во Градот. – Во тек е постапката околу обезбедувањето на финасиската

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

– Во тек е постапката околу обезбедувањето на финасиската поддршка за работењето на Градски енергетски системи (ГЕС), како еден од условите за добивење на лиценца. Во моментот кога ќе ги завршиме банкарските формалности ќе аплицираме во Регулаторната комисија за енергетика за добивање на лиценца за дистрибуција на топлинска енергија, рече Шилегов во

Шилегов очекува до декември Градски енергетски системи да добие лиценца

Шилегов очекува до декември Градски енергетски системи да добие лиценца

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, очекува до крајот на ноември или во првата половина од декември, Градски енергетски системи (ГЕС) да ја добие лиценцата за дистрибуција на топлинска енегрија во сисемот за централно греење во Градот. – Во тек е постапката околу обезбедувањето на финасиската поддршка за работењето на Градски енергетски

Шилегов уверува: „Дрисла“ нема техничка можност да спалува опасен отров или материјал

Шилегов уверува: „Дрисла“ нема техничка можност да спалува опасен отров или материјал

Шилегов и изјави дека очекува дека до крајот на ноември или во првата половина на декември, ГЕС да ја добие лиценцата за дистрибуција на топлинска енегрија во сисемот за централно греење во Скопје. Нема техничка можност во депонијата „Дрисла“ да се спалува отпад од било каков карактер освен медицински отпад, изјави градоначаникот на Град Скопје, Петре

Очекувам Градски енергетски системи до декември да добие лиценца за дистрибуција на топлинска енергија, вели Шилегов

Очекувам Градски енергетски системи до декември да добие лиценца за дистрибуција на топлинска енергија, вели Шилегов

Градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов очекува до крајот на ноември или во првата половина од декември, Градски енергетски системи (ГЕС) да ја добие лиценцата за дистрибуција на топлинска енегрија во сисемот за централно греење во Градот. – Во тек е постапката околу обезбедувањето на финасиската поддршка за работењето на Градски енергетски системи

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов очекува до крајот на ноември или во првата половина од декември, Градски енергетски системи (ГЕС) да ја добие лиценцата за дистрибуција на топлинска енегрија во сисемот за централно греење во Градот. – Во тек е постапката околу обезбедувањето на финасиската поддршка за работењето на Градски енергетски системи

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов очекува до крајот на ноември или во првата половина од декември, Градски енергетски системи (ГЕС) да ја добие лиценцата за дистрибуција на топлинска енегрија во сисемот за централно греење во Градот. – Во тек е постапката околу обезбедувањето на финасиската поддршка за работењето на Градски енергетски системи

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов очекува до крајот на ноември или во првата половина од декември, Градски енергетски системи (ГЕС) да ја добие лиценцата за дистрибуција на топлинска енегрија во сисемот за централно греење во Градот. – Во тек е постапката околу обезбедувањето на финасиската поддршка за работењето на Градски енергетски системи

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Шилегов: Очекувам до декември ГЕС да добие лиценца

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов очекува до крајот на ноември или во првата половина од декември, Градски енергетски системи (ГЕС) да ја добие лиценцата за дистрибуција на топлинска енегрија во сисемот за централно греење во Градот. – Во тек е постапката околу обезбедувањето на финасиската поддршка за работењето на Градски енергетски системи