Секој крие и други чувствителни точки: Три топ ерогени зони кај мажот

Кога станува збор за секс, мажот мисли со помалата глава, што автоматски ја претвора во доминантна ерогена зона. Но, секој крие и други чувствителни точки на вашето тело, па еве како да ги најдете и да знаете како да ги “искористувате” Глава и врат Можете да ги милувате не само усните, но и мекиот дел на увото и областа зад него. Опсипајте го со благи