притисни ентер »

Богдановиќ изврши увид во реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од „Тасино Чешмиче“

Богдановиќ изврши увид во реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од „Тасино Чешмиче“

Со овој зафат, на коловозот на улиците, на вкупна површина од 1129 метри квадратни, се заменува стариот и оштетен слој со нов, висококвалитетен асфалт, со висока отпорност на надворешни влијанија. Во моментов, покрај „Драмска“ и кракот од „Тасино Чешмиче“, во тек е втората фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“, една од најважните улици

Богдановиќ изврши увид во завршните работи од реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од „Тасино Чешмиче“

Богдановиќ изврши увид во завршните работи од реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од „Тасино Чешмиче“

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, изврши увид во завршните градежни работи од реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од улицата „Тасино Чешмиче“, кои од утре ќе бидат веќе пуштени во употреба. Со овој зафат, на коловозот на улиците, на вкупна површина од 1129 метри квадратни, се заменува стариот и оштетен слој со нов, висококвалитетен

Утре се пуштаат во употреба реновираните улици „Драмска“ и „Тасино Чешмиче“

Утре се пуштаат во употреба реновираните улици „Драмска“ и „Тасино Чешмиче“

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, изврши увид во завршните градежни работи од реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од улицата „Тасино Чешмиче“, кои од утре ќе бидат веќе пуштени во употреба. Со овој зафат, на коловозот на улиците, на вкупна површина од 1129 метри квадратни, се заменува стариот и оштетен слој со нов, висококвалитетен

Богдановиќ изврши увид во завршните работи од реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од „Тасино Чешмиче“

Богдановиќ изврши увид во завршните работи од реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од „Тасино Чешмиче“

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, изврши увид во завршните градежни работи од реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од улицата „Тасино Чешмиче“, кои од утре ќе бидат веќе пуштени во употреба. Со овој зафат, на коловозот на улиците, на вкупна површина од 1129 метри квадратни, се заменува стариот и оштетен слој со нов, висококвалитетен