притисни ентер »

Приведен ресенчанец кој преку Фејсбук се заканувал со ЛАЖНИ БОМБИ

Приведен ресенчанец кој преку Фејсбук се заканувал со ЛАЖНИ БОМБИ

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Управител на фирма за превоз на работници на 28 јуни во СВР Битола пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека истите ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени експлозивни направи. Во врска со случајот

Приведен ресенчанец кој преку Фејсбук се заканувал со ЛАЖНИ БОМБИ

Приведен ресенчанец кој преку Фејсбук се заканувал со ЛАЖНИ БОМБИ

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Управител на фирма за превоз на работници на 28 јуни во СВР Битола пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека истите ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени експлозивни направи. Во врска со случајот

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Управител на фирма за превоз на работници на 28 јуни во СВР Битола пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека истите ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени експлозивни направи. Во врска со случајот

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Приведено лице осомничено за закана преку „Фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Приведено лице осомничено за закана преку „Фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Приведено лице осомничено за закана преку „Фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Приведен ресенчанец кој се заканувал дека поставил бомби под автобуси и комбиња

Приведен ресенчанец кој се заканувал дека поставил бомби под автобуси и комбиња

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук” за поставени бомби на комбиња и автобуси

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук” за поставени бомби на комбиња и автобуси

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук” добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук” на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Приведено лице што се заканувало со подметнување бомби

Приведено лице што се заканувало со подметнување бомби

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Скопје, 29 јуни 2020 () – Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки,

Се заканувал преку Фејсбук со поставени бомби на комбиња и автобуси

Се заканувал преку Фејсбук со поставени бомби на комбиња и автобуси

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Ресенчанец преку фејсбук упатувал закани дека поставил бомби на комбиња и автобуси и дека ќе ги активира

Ресенчанец преку фејсбук упатувал закани дека поставил бомби на комбиња и автобуси и дека ќе ги активира

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Од фирма за превоз на работници пријавил закани преку „Фејсбук“ дека во возилата имало бомби и ќе бидат активирани

Од фирма за превоз на работници пријавил закани преку „Фејсбук“ дека во возилата имало бомби и ќе бидат активирани

- Промо - На 28.06.2020 околу 16.20 часот во СВР Битола, В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека истите ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки,

Ресенчанец лажнo дојавил дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Ресенчанец лажнo дојавил дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Управител на фирма за превоз на работници на 28 јуни во СВР Битола пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека истите ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени експлозивни направи. Во врска со случајот