Рускоска – Јанева, 1:1 (Кичеец исклучен од игра)

Во неколку наврати предупредував дека Обвинителството и, наводните, жртви на рекетирањето, со исклучително агресивен, но елабориран медиумско-озборувачки пристап, си создадоа нефер предност во јавноста, во која обвинетите се прогласија за виновни многу пред процесот да почне и да дознаеме што, всушност, се случувало, и кој сè и како е замешан во тоа