НЕКОГАШ И СЕГА: Како ќе изгледаат јунаците на советскиот филм „Иронија на судбината“ во Холивуд?

Во Америка се снима римејк на легендарната советска романтична комедија. Погледнете врз кои актери падна изборот! Во Русија и поранешните републики на СССР и понатаму е обичај да се гледа „ Иронија на судбината “, филм од 1976 година, за Нова година. Тоа е приказна за човек кој по пијанка со пријателите вечерта пред Нова година случајно ќе отпатува