притисни ентер »

Пожар кај спортскиот центар во Тетово – НЕМА ИНФО ЗА ПОВРЕДЕНИ

Пожар кај спортскиот центар во Тетово – НЕМА ИНФО ЗА ПОВРЕДЕНИ

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш” во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е пријавен во 15 часот и 30 минути. На местото на пожарот испратени се служби на СВР Тетово. Се преземаат

Пожар кај спортскиот центар во Тетово – НЕМА ИНФО ЗА ПОВРЕДЕНИ

Пожар кај спортскиот центар во Тетово – НЕМА ИНФО ЗА ПОВРЕДЕНИ

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш” во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е пријавен во 15 часот и 30 минути. На местото на пожарот испратени се служби на СВР Тетово. Се преземаат

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е пријавен во 15 часот и 30 минути. -На местото на пожарот испратени се служби на СВР Тетово. Се преземаат

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е пријавен во 15 часот и 30 минути. -На местото на пожарот испратени се служби на СВР Тетово. Се преземаат

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е пријавен во 15 часот и 30 минути . -На место то на пожарот испратени се слу ж би на СВР Тетово. Се преземаат

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е пријавен во 15 часот и 30 минути . -На место то на пожарот испратени се слу ж би на СВР Тетово. Се преземаат

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш” во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е пријавен во 15 часот и 30 минути . -На место то на пожарот испратени се слу ж би на СВР Тетово. Се преземаат

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е пријавен во 15 часот и 30 минути. -На местото на пожарот испратени се служби на СВР Тетово. Се преземаат