притисни ентер »

Турција уапси 16 лица за финансирање на ИД

Турција уапси 16 лица за финансирање на ИД

Турските безбедносни сили вчера уапсија 16 лица во главниот град Истанбул за наводно финансирање на Исламска држава. Локалните медиуми цитираат безбедносни извори кои велат дека контратерористичкиот оддел на истанбулската полиција почнал операција за апсење на осомничените за финансирање на елементи на ИД. „Безбедносните сили извршија рации во голем

Турција уапси 16 лица за финансирање на ИД

Турција уапси 16 лица за финансирање на ИД

Турските безбедносни сили вчера уапсија 16 лица во главниот град Истанбул за наводно финансирање на Исламска држава. Локалните медиуми цитираат безбедносни извори кои велат дека контратерористичкиот оддел на истанбулската полиција почнал операција за апсење на осомничените за финансирање на елементи на ИД. „Безбедносните сили извршија рации во голем

Турција уапси 16 лица за финансирање на ИД

Турција уапси 16 лица за финансирање на ИД

Турските безбедносни сили вчера уапсија 16 лица во главниот град Истанбул за наводно финансирање на Исламска држава. Локалните медиуми цитираат безбедносни извори кои велат дека контратерористичкиот оддел на истанбулската полиција почнал операција за апсење на осомничените за финансирање на елементи на ИД. „Безбедносните сили извршија рации во голем

Турција уапси 16 лица за финансирање на ИД

Турција уапси 16 лица за финансирање на ИД

Турските безбедносни сили вчера уапсија 16 лица во главниот град Истанбул за наводно финансирање на Исламска држава. Локалните медиуми цитираат безбедносни извори кои велат дека контратерористичкиот оддел на истанбулската полиција почнал операција за апсење на осомничените за финансирање на елементи на ИД. „Безбедносните сили извршија рации во голем

Турција уапси 16 лица за финансирање на Исламска држава

Турција уапси 16 лица за финансирање на Исламска држава

Турските безбедносни сили вчера уапсија 16 лица во Истанбул за наводно финансирање на Исламска држава. Локалните медиуми цитираат безбедносни извори кои велат дека контратерористичкиот оддел на истанбулската полиција почнал операција за апсење на осомничените за финансирање на елементи на ИД. „Безбедносните сили извршија рации во голем број домови