притисни ентер »

Не им пуштил музика по желба - Претепан сопственик на скопско кафуле

Не им пуштил музика по желба - Претепан сопственик на скопско кафуле

Надлежен јавен обвинител донесе наредба за спроведување истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека вчера во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – насилство. Како што информираат од Обвинителство, осомничените како гости во угостителскиот објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, делувајќи во состав

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан затоа што не сакал да им пушти музика

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан затоа што не сакал да им пушти музика

Основното јавно обвинителство Скопје отвори истрага против три лица под сомнение дека извршиле кривично дело насилство во угостутелски објект во Скопје. Според информациите, осомничените како гости во угостителски објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, на 13 март годинава, дејствувајќи како група, извршиле грубо насилство врз сопственикот

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан затоа што не сакал да им пушти музика

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан затоа што не сакал да им пушти музика

Основното јавно обвинителство Скопје отвори истрага против три лица под сомнение дека извршиле кривично дело насилство во угостутелски објект во Скопје. Според информациите, осомничените како гости во угостителски објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, на 13 март годинава, дејствувајќи како група, извршиле грубо насилство врз сопственикот

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан затоа што не сакал да им пушти музика

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан затоа што не сакал да им пушти музика

Основното јавно обвинителство Скопје отвори истрага против три лица под сомнение дека извршиле кривично дело насилство во угостутелски објект во Скопје. Според информациите, осомничените како гости во угостителски објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, на 13 март годинава, дејствувајќи како група, извршиле грубо насилство врз сопственикот

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

Надлежен јавен обвинител донесе наредба за спроведување истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека вчера во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – насилство. Како што информираат од Обвинителство, осомничените како гости во угостителскиот објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, делувајќи во состав

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан зошто не сакал да им пушти музика

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан зошто не сакал да им пушти музика

Основното јавно обвинителство Скопје отвори истрага против три лица под сомнение дека извршиле кривично дело насилство во угостутелски објект во Скопје. Според информациите, осомничените како гости во угостителски објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, на 13 март годинава делувајќи како група, извршиле грубо насилство врз сопственикот

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

Надлежен јавен обвинител донесе наредба за спроведување истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека вчера во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – насилство. Како што информираат од Обвинителство, осомничените како гости во угостителскиот објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, делувајќи во состав

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан зошто не сакал да им пушти музика

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан зошто не сакал да им пушти музика

Основното јавно обвинителство Скопје отвори истрага против три лица под сомнение дека извршиле кривично дело насилство во угостутелски објект во Скопје. Според информациите, осомничените како гости во угостителски објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, на 13 март годинава делувајќи како група, извршиле грубо насилство врз сопственикот

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан зошто не сакал да им пушти музика

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан зошто не сакал да им пушти музика

Основното јавно обвинителство Скопје отвори истрага против три лица под сомнение дека извршиле кривично дело насилство во угостутелски објект во Скопје. Според информациите, осомничените како гости во угостителски објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, на 13 март годинава делувајќи како група, извршиле грубо насилство врз сопственикот

Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

Надлежен јавен обвинител донесе наредба за спроведување истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека вчера во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – насилство. Како што информираат од Обвинителство, осомничените како гости во угостителскиот објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, делувајќи во состав

loading...
ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс"

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс"

Како што информираат од Обвинителство, осомничените како гости во угостителскиот објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс", делувајќи во состав на група, извршиле грубо насилство врз сопственикот на локалот, а кај присутните други гости и вработени предизвикале чувство на загрозување, страв и несигурност. -Двајца од осомничените биле незадоволни

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

Скопје, 14 март 2019 (МИА) – Надлежен јавен обвинител донесе наредба за спроведување истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека вчера во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – насилство. Како што информираат од Обвинителство, осомничените како гости во угостителскиот објект лоциран во трговскиот центар „Беверли

Претепале сопственик на ресторан во Скопје откако одбил да им пушти музика по нивна желба

Претепале сопственик на ресторан во Скопје откако одбил да им пушти музика по нивна желба

Претепале сопственик на ресторан во Скопје откако одбил да им пушти музика по нивна желба Надлежен јавен обвинител донесе Наредба за спроведување на истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека на 13.03.2019 година во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – Насилство од член 386 став 6 во врска со став 3 и став

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

Надлежен јавен обвинител донесе наредба за спроведување истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека вчера во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – насилство. Како што информираат од Обвинителство, осомничените како гости во угостителскиот објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, делувајќи во состав

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан зошто не сакал да им пушти музика

Му ја скршиле главата на сопственик на скопски ресторан зошто не сакал да им пушти музика

Основното јавно обвинителство Скопје отвори истрага против три лица под сомнение дека извршиле кривично дело насилство во угостутелски објект во Скопје. Според информациите, осомничените како гости во угостителски објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, на 13 март годинава делувајќи како група, извршиле грубо насилство врз сопственикот

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

Надлежен јавен обвинител донесе наредба за спроведување истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека вчера во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – насилство. Како што информираат од Обвинителство, осомничените како гости во угостителскиот објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, делувајќи во состав

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

ОЈО Скопје: Истрага против три лица за насилство во ресторан во „Беверли Хилс“

Надлежен јавен обвинител донесе наредба за спроведување истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека вчера во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – насилство. Како што информираат од Обвинителство, осомничените како гости во угостителскиот објект лоциран во трговскиот центар „Беверли Хилс“, делувајќи во состав

Претепан сопственик на ресторан во трговскиот центар „Беверли Хилс“

Претепан сопственик на ресторан во трговскиот центар „Беверли Хилс“

Надлежен јавен обвинител донесе Наредба за спроведување на истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека на 13.03.2019 година во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – Насилство од член 386 став 6 во врска со став 3 и став 1 од Кривичниот законик. Осомничените, како гости во угостителскиот објект лоциран во

Претепан сопственик на скопски локал: Двајца го тепале со клоци и тупаници, третиот со дршка од метла

Претепан сопственик на скопски локал: Двајца го тепале со клоци и тупаници, третиот со дршка од метла

Надлежен јавен обвинител донесе Наредба за спроведување на истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека на вчера во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – Насилство од член 386 став 6 во врска со став 3 и став 1 од Кривичниот законик. Осомничените, како гости во угостителскиот објект лоциран во трговскиот центар

Претепан сопственик на ресторан во трговскиот центар „Беверли Хилс“

Претепан сопственик на ресторан во трговскиот центар „Беверли Хилс“

Надлежен јавен обвинител донесе Наредба за спроведување на истражна постапка против три лица за кои постои основано сомнение дека на 13.03.2019 година во угостителски објект во Скопје извршиле кривично дело – Насилство од член 386 став 6 во врска со став 3 и став 1 од Кривичниот законик. Осомничените, како гости во угостителскиот објект лоциран во