притисни ентер »

Се степале две семејства на пазарот во Струмица, повредени неколку лица

Се степале две семејства на пазарот во Струмица, повредени неколку лица

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. „На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Против седум лица, сите од селото Баница, полицијата поднесе кривична пријава поради насилство. Од МВР информираат дека станува збор за членови на две семејства, кои денеска на пазар во во Струмица учествувале во физичка пресметка, при што со повреди се здобиле тројца од нив. Тие се тепале и пред неколку дена, во атарот на селото Раборци. Лицата се

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Против седум лица, сите од селото Баница, полицијата поднесе кривична пријава поради насилство. Од МВР информираат дека станува збор за членови на две семејства, кои денеска на пазар во во Струмица учествувале во физичка пресметка, при што со повреди се здобиле тројца од нив. Тие се тепале и пред неколку дена, во атарот на селото Раборци. Лицата се

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Против седум лица, сите од селото Баница, полицијата поднесе кривична пријава поради насилство. Од МВР информираат дека станува збор за членови на две семејства, кои денеска на пазар во во Струмица учествувале во физичка пресметка, при што со повреди се здобиле тројца од нив. Тие се тепале и пред неколку дена, во атарот на селото Раборци. Лицата се

Две семејства се испотепале на пазарот во Струмица - кривични за седум лица

Две семејства се испотепале на пазарот во Струмица - кривични за седум лица

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, Струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди

Две семејства се испотепале на пазарот во Струмица - кривични за седум лица

Две семејства се испотепале на пазарот во Струмица - кривични за седум лица

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, Струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди

Хаос на пазарот во Струмица - се испотепаа две семејства

Хаос на пазарот во Струмица - се испотепаа две семејства

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди

Хаос на пазарот во Струмица: Се степаа две семејства, тројца се повредени, седум добија кривична пријава

Хаос на пазарот во Струмица: Се степаа две семејства, тројца се повредени, седум добија кривична пријава

Хаос на пазарот во Струмица: Се степаа две семејства, тројца се повредени, седум добија кривична пријава СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на

Тепачка меѓу две семејства во струмичко - три лица повредени

Тепачка меѓу две семејства во струмичко - три лица повредени

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди

XAOC НА ПАЗАРОТ ВО СТРУМИЦА: Се cтeпaa две семејства, тројца се повpeдени, седум добија kpивична приjaва

XAOC НА ПАЗАРОТ ВО СТРУМИЦА: Се cтeпaa две семејства, тројца се повpeдени, седум добија kpивична приjaва

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди

ДРАМА ВО СТРУМИЦА: Се cтепале две семејства, тројца завршиле со повpeди, а седуммина заработиле kpивична

ДРАМА ВО СТРУМИЦА: Се cтепале две семејства, тројца завршиле со повpeди, а седуммина заработиле kpивична

СВР Струмица поднесе kpивична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на cомнение за сторено kpивично дело „нacилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка прecметка на членови од две семејства, при што со повpeди

Кривична пријава за СЕДУМ ЛИЦА од Баница – две семејства се ТЕПАЛЕ на ПАЗАРОТ во Струмица, се ТЕПАЛЕ И претходно во Раборци!

Кривична пријава за СЕДУМ ЛИЦА од Баница – две семејства се ТЕПАЛЕ на ПАЗАРОТ во Струмица, се ТЕПАЛЕ И претходно во Раборци!

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди