притисни ентер »

(ВИДЕО) ЗAБАВНИOТ ПAРК НА ФEРAРИ ВО АБУ ДАБИ: Нaјдoбаp тeмaтcки пapк во cвeтoт

(ВИДЕО) ЗAБАВНИOТ ПAРК НА ФEРAРИ ВО АБУ ДАБИ: Нaјдoбаp тeмaтcки пapк во cвeтoт

Познатиот забавен парк на Ферари во Абу Даби ја освои наградата за најдобриот тематски парк во светот. „The World’s Leadin Theme Park“ е дел од годишниот натпревар „World Travel Award“, а гала вечерта беше изведена во Мукат. „Четири години по ред, ние сме водечки тематски парк на Блискиот исток. Не можевме да бидеме погорди. Ова е легендарен тематски

Ферари парк во Абу Даби, најдобар забавен парк.

Ферари парк во Абу Даби, најдобар забавен парк.

Познатиот забавен парк „Ферари ворлд“ во Абу Даби ја доби наградата за најдобар тематски парк во светот. „Четири години по ред сме водечки тематски парк на Блискиот Исток, не можеме да биде погорди. Ова е легендарен тематски парк полн со возбудливи содржини, правиме сè што можеме за нашите гости. Горди сме за оваа награда“, изјавила Бјанка Самут, генерална

Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк во светот (ВИДЕО)

Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк во светот (ВИДЕО)

Познатиот забавен парк „Ферари ворлд“ во Абу Даби ја доби наградата за најдобар тематски парк во светот. „Четири години по ред сме водечки тематски парк на Блискиот Исток, не можеме да биде погорди. Ова е легендарен тематски парк полн со возбудливи содржини, правиме сè што можеме за нашите гости. Горди сме за оваа награда“, изјавила Бјанка Самут, генерална

Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк во светот (ВИДЕО)

Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк во светот (ВИДЕО)

Познатиот забавен парк „Ферари ворлд“ во Абу Даби ја доби наградата за најдобар тематски парк во светот. „Четири години по ред сме водечки тематски парк на Блискиот Исток, не можеме да биде погорди. Ова е легендарен тематски парк полн со возбудливи содржини, правиме сè што можеме за нашите гости. Горди сме за оваа награда“, изјавила Бјанка Самут, генерална

(Видео) Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк во светот

(Видео) Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк во светот

Познатиот забавен парк „Ферари ворлд“ во Абу Даби ја доби наградата за најдобар тематски парк во светот. „Четири години по ред сме водечки тематски парк на Блискиот Исток, не можеме да биде погорди. Ова е легендарен тематски парк полн со возбудливи содржини, правиме сè што можеме за нашите гости. Горди сме за оваа награда“, изјавила Бјанка Самут, генерална

(Видео) Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк во светот

(Видео) Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк во светот

Познатиот забавен парк „Ферари ворлд“ во Абу Даби ја доби наградата за најдобар тематски парк во светот. „Четири години по ред сме водечки тематски парк на Блискиот Исток, не можеме да биде погорди. Ова е легендарен тематски парк полн со возбудливи содржини, правиме сè што можеме за нашите гости. Горди сме за оваа награда“, изјавила Бјанка Самут, генерална

(Видео)Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар во светот

(Видео)Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар во светот

Познатиот забавен парк „Ферари ворлд“ во Абу Даби ја доби наградата за најдобар тематски парк во светот. -Четири години по ред сме водечки тематски парк на Блискиот Исток, не можеме да биде погорди. Ова е легендарен тематски парк полн со возбудливи содржини, правиме сè што можеме за нашите гости. Горди сме за оваа награда“, изјавила Бјанка Самут, генерална

(Видео) Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк во светот

(Видео) Паркот на „Ферари“ во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк во светот

Познатиот забавен парк „Ферари ворлд“ во Абу Даби ја доби наградата за најдобар тематски парк во светот. „Четири години по ред сме водечки тематски парк на Блискиот Исток, не можеме да биде погорди. Ова е легендарен тематски парк полн со возбудливи содржини, правиме сè што можеме за нашите гости. Горди сме за оваа награда“, изјавила Бјанка Самут, генерална

Светот на Ферари во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк на светот

Светот на Ферари во Абу Даби прогласен за најдобар тематски парк на светот

The World’s Leading Theme Park секоја година прави избор на најдобрите тематски паркови во светот. Оваа година наградата ја доби тематскиот парк Светот на Ферари во Абу Даби. Паркот е направен пред речиси 10 години во чест на брендот на Ферари. Се наоѓа на островот Јас во Абу Даби, и е првиот таков тематски парк посветен на Ферари. Во моментот е сопственик

Ова е најдобриот тематски парк во светот (ВИДЕО)

Ова е најдобриот тематски парк во светот (ВИДЕО)

Познатиот забавен парк на Ферари во Абу Даби ја освои наградата за најдобриот тематски парк во светот. „The World’s Leadin Theme Park“ е дел од годишниот натпревар „World Travel Award“, а гала вечерта беше изведена во Мукат. loading... „Четири години по ред, ние сме водечки тематски парк на Блискиот исток. Не можевме да бидеме погорди. Ова е легендарен

Погледнете го најдобриот тематски парк на светот: “Ferrari World“ во Абу Даби го одзема сечиј здив

Погледнете го најдобриот тематски парк на светот: “Ferrari World“ во Абу Даби го одзема сечиј здив

Популарниот забавен парк на Ферари во Абу Даби добил награда за најдобриот тематски парк на светот. “The World's Leadin Theme Park“ е дел од натпреварувањето “World Travel Award“, а на гала вечерта која била оддржана по тој повод ја добил првата награда. „Четири години по ред сме лидери на тематски парк на Блискиот Исток, не можеме да бидеме погорди

Прогласен најдобриот тематски парк на светот

Прогласен најдобриот тематски парк на светот

The World’s Leading Theme Park секоја година прави избор на најдобрите тематски паркови во светот. Оваа година наградата ја доби тематскиот парк Светот на Ферари во Абу Даби. Паркот е направен пред речиси 10 години во чест на брендот на Ферари. Се наоѓа на островот Јас во Абу Даби, и е првиот таков тематски парк посветен на Ферари. Во моментот е сопственик