притисни ентер »

Велковски: Шилегов и СДСМ и денес како и пред скоро 4 години даваат секакви ветувања, меѓутоа за Чаир ќе останат само лажните ветувања и ништо повеќе

Велковски: Шилегов и СДСМ и денес како и пред скоро 4 години даваат секакви ветувања, меѓутоа за Чаир ќе останат само лажните ветувања и ништо повеќе

Велковски: Шилегов и СДСМ и денес како и пред скоро 4 години даваат секакви ветувања, меѓутоа за Чаир ќе останат само лажните ветувања и ништо повеќе Шилегов и неговиот таканаречен кружен тек!, пишува Координатор на Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на Општина Чаир Ѓоко Велковски на Фејсбук. -На 2-ри Ноември 2019 година кога беше завршена

Велковски: Шилегов и СДСМ и денес како и пред скоро 4 години даваат секакви ветувања, меѓутоа за Чаир ќе останаа само лажните ветувања и ништо повеќе

Велковски: Шилегов и СДСМ и денес како и пред скоро 4 години даваат секакви ветувања, меѓутоа за Чаир ќе останаа само лажните ветувања и ништо повеќе

Велковски: Шилегов и СДСМ и денес како и пред скоро 4 години даваат секакви ветувања, меѓутоа за Чаир ќе останаа само лажните ветувања и ништо повеќе Шилегов и неговиот таканаречен кружен тек!, пишува Координатор на Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на Општина Чаир Ѓоко Велковски на Фејсбук. -На 2-ри Ноември 2019 година кога беше завршена