притисни ентер »

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат казни

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат казни

Намалување на бројот на заразени од вирусот Ковид-19 е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на движењето, носат заштитна опрема и се придржуваат кон пропишаната дистанца.Во неколку наврати напоменав дека здравјето на граѓаните е најважно и во таа насока Министерството за внатрешни работи ги презема

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат казни

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат казни

Намалување на бројот на заразени од вирусот Ковид-19 е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на движењето, носат заштитна опрема и се придржуваат кон пропишаната дистанца.Во неколку наврати напоменав дека здравјето на граѓаните е најважно и во таа насока Министерството за внатрешни работи ги презема

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат казни

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат казни

Намалување на бројот на заразени од вирусот Ковид-19 е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на движењето, носат заштитна опрема и се придржуваат кон пропишаната дистанца.Во неколку наврати напоменав дека здравјето на граѓаните е најважно и во таа насока Министерството за внатрешни работи ги презема

Чулев: Доколку се утврди автентичноста на видеото со орото во Чаир, учесниците ќе бидат санкционирани

Чулев: Доколку се утврди автентичноста на видеото со орото во Чаир, учесниците ќе бидат санкционирани

Техничкиот министер за внатрешни работи, Наке Чулев, преку Фејсбук соопшти дека доколку се утврди автентичноста на „орото во Чаир“, учесниците ќе бидат казнети. „Сакам да напоменам дека во конкретниот случај со „орото“ во Чаир, доколку се утврди дека видеото е направено во период кога се на сила одлуките на Владата, односно доколку се потврди неговата

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „Оро“ во Чаир

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „Оро“ во Чаир

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев најави дека случајот „орото“ во Чаир“ ќе се испита и доколку се утврди дека се случило за време на полицискиот час ќе бидат преземени мерки за санкционирање на учесниците во истото. Тој апелира до граѓаните да ги почитуваат владините мерки за што побрзо да се нормализира состојбата настаната поради коронавирусот

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат казни

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат казни

Намалување на бројот на заразени од вирусот Ковид-19 е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на движењето, носат заштитна опрема и се придржуваат кон пропишаната дистанца.Во неколку наврати напоменав дека здравјето на граѓаните е најважно и во таа насока Министерството за внатрешни работи ги презема

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „оро" во Чаир

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „оро" во Чаир

Тој апелира до граѓаните да ги почитуваат владините мерки за што побрзо да се нормализира состојбата настаната поради коронавирусот. -Намалување на бројот на заразени од коронавирусот е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на движењето, носат заштитна опрема и се придржуваат кон пропишаната дистанца,

Чулев најави: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „оро” во Чаир

Чулев најави: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „оро” во Чаир

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев најави дека случајот „орото во Чаир” ќе се испита и доколку се утврди дека се случило за време на полицискиот час ќе бидат преземени мерки за санкционирање на учесниците во истото. Тој апелира до граѓаните да ги почитуваат владините мерки за што побрзо да се нормализира состојбата настаната поради коронавирусот

Чулев најави дека ќе го испита орото во Чаир

Чулев најави дека ќе го испита орото во Чаир

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев најави дека случајот „орото“ во Чаир“ ќе се испита и доколку се утврди дека се случило за време на полицискиот час ќе бидат преземени мерки за санкционирање на учесниците во истото. Тој апелира до граѓаните да ги почитуваат владините мерки за што побрзо да се нормализира состојбата настаната поради корона вирусот

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „оро“ во Чаир

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „оро“ во Чаир

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев најави дека случајот „орото“ во Чаир“ ќе се испита и доколку се утврди дека се случило за време на полицискиот час ќе бидат преземени мерки за санкционирање на учесниците во истото. Тој апелира до граѓаните да ги почитуваат владините мерки за што побрзо да се нормализира состојбата настаната поради коронавирусот

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „оро“ во Чаир

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „оро“ во Чаир

Скопје, 25 мај 2020 () – Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев најави дека случајот „орото“ во Чаир“ ќе се испита и доколку се утврди дека се случило за време на полицискиот час ќе бидат преземени мерки за санкционирање на учесниците во истото. Тој апелира до граѓаните да ги почитуваат владините мерки за што побрзо да се нормализира состојбата

Ако е автентична снимката од „орото“ во Чаир ќе има санкции, најави Чулев

Ако е автентична снимката од „орото“ во Чаир ќе има санкции, најави Чулев

Министерот потсетува дека на сила се уште е ограничувањето на движењето кое беше воведено за продолжениот викенд кој завршува денес. Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев преку Фејсбук напомена дека намалување на бројот на заразени од вирусот Covid19 е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „Чаирското“ оро, ќе бидат превземени сите мерки согласно Закон

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „Чаирското“ оро, ќе бидат превземени сите мерки согласно Закон

Ќе бидат превземени сите мерки против учесниците на „Чаирското“ оро доколку се утврди дека истото е автентично и дека истото е снимено за време на полициски час, вели во фејсбук статус министерот за внатрешни работи Наќе Чулев. Тој додава и дека дисциплината кај граѓаните е пресудна за успешно справување со коронавирусот. - Намалување на бројот на

Чулев: Намалување на бројот на заразени од вирусот Covid19 е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на движењето

Чулев: Намалување на бројот на заразени од вирусот Covid19 е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на движењето

❗ Намалување на бројот на заразени од вирусот Covid19 е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на движењето, носат заштитна опрема и се придржуваат кон пропишаната дистанца. 🗣️ Во неколку наврати напоменав дека здравјето на граѓаните е најважно и во таа насока Министерството за внатрешни работи ги

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „оро“ во Чаир

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото „оро“ во Чаир

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев најави дека случајот „орото“ во Чаир“ ќе се испита и доколку се утврди дека се случило за време на полицискиот час ќе бидат преземени мерки за санкционирање на учесниците во истото. Тој апелира до граѓаните да ги почитуваат владините мерки за што побрзо да се нормализира состојбата настаната поради коронавирусот

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото со орото во Чаир и ќе преземе мерки

Чулев: МВР ќе ја испита автентичноста на видеото со орото во Чаир и ќе преземе мерки

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев најави дека ќе се испита случајот со играњето оро во Чаир“ и доколку се утврди дека се случило за време на полицискиот час ќе бидат преземени мерки за санкционирање на учесниците во истото. Министерот апелира до граѓаните да ги почитуваат владините мерки за што побрзо да се нормализира состојбата настаната

Полицијата ќе ја проверува снимката од орото во Чаир во полициски час

Полицијата ќе ја проверува снимката од орото во Чаир во полициски час

Embedded video for Полицијата ќе ја проверува снимката од орото во Чаир во полициски час Министерството за внатрешни работи допрво ќе утврдува дали орото во Скопски Чаир навистина се играло вчера за време на полициски час, или видеото е старо. Официјално од министеството велат дека до сега никој не пријавил за настанот. -Министерството за внатрешни

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат казни

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат казни

Намалување на бројот на заразени од вирусот Covid19 е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на движењето, носат заштитна опрема и се придржуваат кон пропишаната дистанца.Во неколку наврати напоменав дека здравјето на граѓаните е најважно и во таа насока Министерството за внатрешни работи ги презема