притисни ентер »

Семејна драма го потресе регионот: Ја убил мајка си, па извршил самоубиство

Семејна драма го потресе регионот: Ја убил мајка си, па извршил самоубиство

Денес во Никшиќ, Црна Гора, се случи семејна трагедија. Полцијата се сомнева дека 45- годишиот Рајан Стриковиќ ја убил мајка си, а потоа извршил самоубиство. Полицијата околу 16 часот пријавила дека зад семејната куќа се наоѓа беживоното тело на Р.С, инаку полициски службеник од секторот на гранична полиција и телото на неговата мајка. Неофицијално

Семејна драма го потресе регионот: Ја убил мајка си, па извршил самоубиство

Семејна драма го потресе регионот: Ја убил мајка си, па извршил самоубиство

Семејна драма го потресе регионот: Ја убил мајка си, па извршил самоубиство Денес во Никшиќ, Црна Гора, се случи семејна трагедија. Полцијата се сомнева дека 45- годишиот Рајан Стриковиќ ја убил мајка си, а потоа извршил самоубиство. Полицијата околу 16 часот пријавила дека зад семејната куќа се наоѓа беживоното тело на Р.С, инаку полициски службеник