притисни ентер »

Фановите и замерија дека внукот на Цеца го знаат сите а нејзиниот син никој - ЕВЕ ШТО ОБЈАВИ АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЌ (ФОТО)

Фановите и замерија дека внукот на Цеца го знаат сите а нејзиниот син никој - ЕВЕ ШТО ОБЈАВИ АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЌ (ФОТО)

Пејачката Александра Пријовиќ своето слободно време го поминува заедно со својот син Александар кои го доби во бракот со Филип Живојиновиќ. Парот ретко објавува фотографии со синот, но пејачката се чини се почесто во последниот период сака да се пофали како ужива во друштво на синчето. Па така овој пат таа сподели фотографија додека беше на прошетка

Фановите и замерија дека внукот на Цеца го знаат сите а нејзиниот син никој - ЕВЕ ШТО ОБЈАВИ АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЌ (ФОТО)

Фановите и замерија дека внукот на Цеца го знаат сите а нејзиниот син никој - ЕВЕ ШТО ОБЈАВИ АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЌ (ФОТО)

Пејачката Александра Пријовиќ своето слободно време го поминува заедно со својот син Александар кои го доби во бракот со Филип Живојиновиќ. Парот ретко објавува фотографии со синот, но пејачката се чини се почесто во последниот период сака да се пофали како ужива во друштво на синчето. Па така овој пат таа сподели фотографија додека беше на прошетка

И замерија бидејќи внукот на Цеца сите го знаат, додека нејзиниот син никој- Пријовиќ сподели што прави со синчето додека се сами (ФОТО)

И замерија бидејќи внукот на Цеца сите го знаат, додека нејзиниот син никој- Пријовиќ сподели што прави со синчето додека се сами (ФОТО)

И замерија бидејќи внукот на Цеца сите го знаат, додека нејзиниот син никој- Пријовиќ сподели што прави со синчето додека се сами (ФОТО) Пејачката Александра Пријовиќ своето слободно време го поминува заедно со својот син Александар кои го доби во бракот со Филип Живојиновиќ. Парот ретко објавува фотографии со синот, но пејачката се чини се почесто